bu konuya gelince kimin nasibiyse o kazanır arkadaşlar. ben sadece 1 katılım kendi adıma, eşim ve annem adına yaptım. toplamda 3 yani. oda herkesin şansı kendine olsun diye. aklımdan hiç binlerce kere doldurmayı geçirmedim bile. açıkcası binlerce katılım yapmak saçma ve hastalıklı bir yaklaşım. okadar vakit harcayacağıma başka bir şekilde para kazanarak almayı demerim. mesela özel ders, çeviri yada herkesin yapabildiği şey ayrıdır, vardır bir yolu yani.
İsteyen bin tane yapar isteyen 100.000 tane. Hastalıklı bir yaklaşım değildir bu. Orada 'KATILIM HAKKI SINIRLI DEĞİLDİR' yazıyosa isteyen istedigi kadar katılır.. Ben hiçbir şekilde Oy istenilen yarısmalara katılmadım, Kimseden oy dilenmedim. Arada imzama koyarım 'oy verirmisiniz' yazarım, veren verir vermeyene eyvallah derim..Ben 'kıyasıya yarışırım' Serbest kürsüde bir konu var 'Hediye kazanmak için hangi yolu izlersiniz' isimli, orayada yazmıştım
kıyasıya yarışırım diye. Bu tarz kampanyalar benim tarzımdır, ben sabırlıyım sabahtan aksama kadar koydugum hedef için gözümü kırpmadan ugrasırım. İlk ödülümü bir kampanyada kazandım, bu kampanyanın amacı size verilen link'i en fazla kişiye tıklatmaktı. Bıkmadan usanmadan o link'i
3400 kişiye tıklatmıştım ve o ödülü kazandım. En fazla tıklatan 6 kişiye ödül verilecekti, Ben istesem o ödüllerin hepsini alabilirdim. Çünkü benden sonra en fazla kişiye tıklatan arkadas
700 kişiye tıklatmış. Ailemdekiler adına katılsam en az 5 ödül benim olabilirdi yani.. Biraz daha ugrassam 6 ödülüde alabilirdim. Ama yapmadım..

Bunada hile diyenler oldu tabiki kıskanc, çekemeyen insanlar heryerde

Ama inceleme yapıldı ve ödülümü aldım. Hepside sustu...

Ve umuyorumki yine SUSTURACAM...
@Self_Control
Ben o ekran görüntüsünü 1 saat önce aldım, kampanya bitti zaten ne hilesinden bahsediyosun? Al bidaha ekran görüntüsü koyayım.