Gönderen Konu: lg chocolate bl 40 Kazanın  (Okunma sayısı 13668 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sari-beyaz

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: lg chocolate bl 40 Kazanın
« Yanıtla #60 : 21 Ocak 2010, 13:06:45 »
skysky kardeşim haklışın olay belki hiç büyütülecek değil. ama scorpinin öyle tezat konuşmaları vardı ki duyarlı olan bunları sorar sorgular nedir bu sözler söyliim. yalnızca kendisi katılmış kardeşiyle katıldığını şimdi söylüyor. tek başına 4 saate 700 oy göndermesi namümkün vs. bunları çoğaltabilirim. uzatmak istemiyorum. her neyse çok tezatlıklar vardı. ben bundan şüphe duydum. ve kendi sözlerini kendisine söyleyip cevap bekledim. bende belki sınırı aştım ama o da kafaları şüphelere bıraktı

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #61 : 21 Ocak 2010, 13:09:16 »
senin dediğin yöntemle yani 3 farklı browserla dakikada 3 katılım yapmak çok zor hadi farklı sekmelerde açtım desen tamam da.. zaten normal şartlar altında  formun açılması belli bir süre alıyo.. doldurması da öyle.. dakikada 3 katılım biraz garip geldi bana

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #62 : 21 Ocak 2010, 13:16:39 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
senin dediğin yöntemle yani 3 farklı browserla dakikada 3 katılım yapmak çok zor hadi farklı sekmelerde açtım desen tamam da.. zaten normal şartlar altında  formun açılması belli bir süre alıyo.. doldurması da öyle.. dakikada 3 katılım biraz garip geldi bana

Pardon browser yazmışım, sekme diyecektim.Alta resmi koydum. Sinirden ne yazdıgımı bilmiyorum sabah sabah dellendim.. İllaki herşeyi detaylıca açıklattıracaksınız bana, arkadasım bi formu doldurup gönderirken deneyimleme sayfası gelesiye kadar 2-3 saniye geçiyo o arada diğer sekmeden gönderiyorum,bu tamamen kişisel yeteneğinize baglı.Çok hızlı yazarım ben. O Formuda çok hızlı şekilde dolduruyodum.. yani şimdi bunu burda anlatamam yanımda olman lazımki ekrandan gösterebileyim  ;)

« Son Düzenleme: 21 Ocak 2010, 13:18:11 Gönderen: Scorpion »
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #63 : 21 Ocak 2010, 13:25:02 »
detaylıca anlatmaya gerek yok.. sen sekme diyeceğine browser yazarsan, bizim de bunu sorgulamadan oturup vay be adam yapmış dememizi bekleyemezsin..

Çevrimdışı adamoda

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #64 : 21 Ocak 2010, 13:30:18 »
scorpion kardeşim bu yaptığın sitedeki boşluğu doldurmak mı yoksa internet hilesi yapmak mı bunu iyi ayırt etmek gerek. Allah biliyor seni şikayet etmeyi düşündüm. çünkü bunda bir çok arkadaşın emeği ve ihtiyacı var ve sen bunu hileli yollarla gasp ettin. öyle değil mi arkadaşlar.

valla arkadaşım rengoki yastığını bile 6 adet kazandığını yazanalrı gördüm .yastık için yapanlar olunca bunu normal karşılamak lazım .hııı konu açılmışken şunuda söyleyim .arkadaşlar lütfen bir üründen çok sayıda kazananlar yazmasınlar .çünkü çok itici oluyor..(çok sayıda kazanmasınlar demedim .belirtmiş olayım..)

Çevrimdışı medusazuu

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #65 : 21 Ocak 2010, 13:40:34 »
scorpion kardeşim bu yaptığın sitedeki boşluğu doldurmak mı yoksa internet hilesi yapmak mı bunu iyi ayırt etmek gerek. Allah biliyor seni şikayet etmeyi düşündüm. çünkü bunda bir çok arkadaşın emeği ve ihtiyacı var ve sen bunu hileli yollarla gasp ettin. öyle değil mi arkadaşlar.

valla arkadaşım rengoki yastığını bile 6 adet kazandığını yazanalrı gördüm .yastık için yapanlar olunca bunu normal karşılamak lazım .hııı konu açılmışken şunuda söyleyim .arkadaşlar lütfen bir üründen çok sayıda kazananlar yazmasınlar .çünkü çok itici oluyor..(çok sayıda kazanmasınlar demedim .belirtmiş olayım..)

bende sana hak verdim. 1 kere kazanıp yetinmemek banada itici geliyor. mesela ilk bilmem kaç kişiye şu tarzı şeylerde aynı kitapdan, aynı üründen birçok kez almak bence diğerlerine haksızlık. ilk bilmem kaç kişiye tarzı şeyler bile bile lades çünkü. çekiliş-yarışma yok, belliki çıkacak. kampanyanın bi yerde amacı birçok kişiye ulaşmaktır. bu tarz yaklaşımlar hoş değil.

bu konuya gelince kimin nasibiyse o kazanır arkadaşlar. ben sadece 1 katılım kendi adıma, eşim ve annem adına yaptım. toplamda 3 yani. oda herkesin şansı kendine olsun diye. aklımdan hiç binlerce kere doldurmayı geçirmedim bile. açıkcası binlerce katılım yapmak saçma ve hastalıklı bir yaklaşım. okadar vakit harcayacağıma başka bir şekilde para kazanarak almayı demerim. mesela özel ders, çeviri yada herkesin yapabildiği şey ayrıdır, vardır bir yolu yani.

oy lütfennnn :)
oy verenler lütfen öm atın, takip edemiyorum oy verenleri.

Çevrimdışı self_control

• Usta Kampanyacı
  • tamda avatar altı :Pp
« Yanıtla #66 : 21 Ocak 2010, 13:43:19 »
senin dediğin yöntemle yani 3 farklı browserla dakikada 3 katılım yapmak çok zor hadi farklı sekmelerde açtım desen tamam da.. zaten normal şartlar altında  formun açılması belli bir süre alıyo.. doldurması da öyle.. dakikada 3 katılım biraz garip geldi bana

Pardon browser yazmışım, sekme diyecektim.Alta resmi koydum. Sinirden ne yazdıgımı bilmiyorum sabah sabah dellendim.. İllaki herşeyi detaylıca açıklattıracaksınız bana, arkadasım bi formu doldurup gönderirken deneyimleme sayfası gelesiye kadar 2-3 saniye geçiyo o arada diğer sekmeden gönderiyorum,bu tamamen kişisel yeteneğinize baglı.Çok hızlı yazarım ben. O Formuda çok hızlı şekilde dolduruyodum.. yani şimdi bunu burda anlatamam yanımda olman lazımki ekrandan gösterebileyim  ;)

Hiç bir şekilde amacım taraf tutmak vb. değil de mesajının altına şu yazıyı yazabiliriz galiba.
en azından şuan için :D

"Resimde tarayıcının üst tarafı gözüküyo ama alt tarafı silinmiş.. Bunun sebebi Hile için kullandıgı programın adını görmemizi engellemek.."

GS FAN CLUB

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #67 : 21 Ocak 2010, 14:08:31 »
bu konuya gelince kimin nasibiyse o kazanır arkadaşlar. ben sadece 1 katılım kendi adıma, eşim ve annem adına yaptım. toplamda 3 yani. oda herkesin şansı kendine olsun diye. aklımdan hiç binlerce kere doldurmayı geçirmedim bile. açıkcası binlerce katılım yapmak saçma ve hastalıklı bir yaklaşım. okadar vakit harcayacağıma başka bir şekilde para kazanarak almayı demerim. mesela özel ders, çeviri yada herkesin yapabildiği şey ayrıdır, vardır bir yolu yani.

İsteyen bin tane yapar isteyen 100.000 tane. Hastalıklı bir yaklaşım değildir bu. Orada 'KATILIM HAKKI SINIRLI DEĞİLDİR' yazıyosa isteyen istedigi kadar katılır.. Ben hiçbir şekilde Oy istenilen yarısmalara katılmadım, Kimseden oy dilenmedim. Arada imzama koyarım 'oy verirmisiniz' yazarım, veren verir vermeyene eyvallah derim..Ben 'kıyasıya yarışırım' Serbest kürsüde bir konu var  'Hediye kazanmak için hangi yolu izlersiniz' isimli, orayada yazmıştım kıyasıya yarışırım diye. Bu tarz kampanyalar benim tarzımdır, ben sabırlıyım sabahtan aksama kadar koydugum hedef için gözümü kırpmadan ugrasırım. İlk ödülümü bir kampanyada kazandım, bu kampanyanın amacı size verilen link'i en fazla kişiye tıklatmaktı. Bıkmadan usanmadan o link'i 3400 kişiye tıklatmıştım ve o ödülü kazandım. En fazla tıklatan 6 kişiye ödül verilecekti, Ben istesem o ödüllerin hepsini alabilirdim. Çünkü benden sonra en fazla kişiye tıklatan arkadas 700 kişiye tıklatmış. Ailemdekiler adına katılsam en az 5 ödül benim olabilirdi yani.. Biraz daha ugrassam 6 ödülüde alabilirdim. Ama yapmadım..  ;) Bunada hile diyenler oldu tabiki kıskanc, çekemeyen insanlar heryerde  ;)  Ama inceleme yapıldı ve ödülümü aldım. Hepside sustu...  ;)  Ve umuyorumki yine SUSTURACAM...  ;)

@Self_Control

Ben o ekran görüntüsünü 1 saat önce aldım, kampanya bitti zaten ne hilesinden bahsediyosun? Al bidaha ekran görüntüsü koyayım.

Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı hasan555

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #68 : 21 Ocak 2010, 14:09:06 »
bu kampanyada katılım sınırı yok isteyen istediği kadar katılır bu 1

her kampanya koşulunda usulsüz hileli katılımlar la ilgili bir madde vardır buda genelde Veritabanına dışardan müdahale ile kendi kayıtlarını kopyalamak yada başkalarının kayıtlarını silmek tarzı şeylerdir. bunuda doğru anlayın 2 x şahıs 1 saatte 60 form yollar y şahıs 80 form yollar z şahıs 100 form yollar. veritabanına müdahale etmiş sayılmayacağından dolayı kimsenin şikayet etmeye hakkı yok ( kesin bu satırları anlamayıp itiraz edeceksiniz ama illaki anlayanlar vardır )

sayın lg bakın bilmemne kişi şukadar bin katılım yapmış ben onun sayısına ulaşamadım ama daha çok yoruldum

lütfen o katılımları silin gibi absürd bir şikayet yollayacak olan varsaaaa

aramızda emin olsun onlarca kişi zaten binlerce katılım yapmıştır çünkü bu kampanya o HAKKI herkese vermiştir

1000 kerede katılırım 3 gün uyumam 10 000 kerede katılırım kampanya koşulları özellikle ipucu diye belirtmiş çok katılın diye .
şimdi yukarıda belirttiğim tarzda bir şikayet olursa bende yüzlerce katıldım benide elerlerse ne olacak BENİM HAKKIMI KİM YEMİŞ olacak? buda 3

ben öğrenci evindeyim 6 tane bilgisayarımız var 8 kişiyiz biz çok katıldık diye bizden çok yorulanlar bizi şikayet ederse burda KİMİN HAKKINI KİM YEMİŞ OLACAK?

biraz düşünün..  ;)

Çevrimdışı medusazuu

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #69 : 21 Ocak 2010, 14:22:00 »
susmak - susmamak? kimse kimseyi susturmaya çalışmıyorki burada, en azından kendi adıma konuşayım kimseyi susturmaya çalışmıyorum. hile ile ilgili tek laf etmedim. yazmışsın zaten günlerce, bilmem kaç saat uğraşmışsın diye. anlayışlarımız farklı. kıyasıya yarışmak belki hız gerektiren şeyler için olabilirde bana binlerce katılım için mantıklı gelmiyor. hastalıklı lafımın anlamını açıklayayım, takıntı gibi düşünmüştüm. 

hasan555 bu 1 bu 2 diye başöğretmen tarzı yazman hoş değil. yazdıklarını anlıyoruz. tartışmayı centilmence yapmak esastır arkadaşlar. burda yeri geliyor destek veriyoruz birbirimize, yeri geliyor bilgi paylaşıyoruz, yeri geliyor tartışıyoruz. ama lütfen kibarca, centilmenlik sınırları içerisinde olsun.

neyse artık fazla uzatmayalım, kimse kırılmasın. herkese bol şans diyorum.

oy lütfennnn :)
oy verenler lütfen öm atın, takip edemiyorum oy verenleri.