Bak sarı beyaz, sırf bana iftira atmak için bu siteye oldun ama bu iftiralarla eline hiçbişey geçmeyecek

Sana açıklama yapmak zorunda değilim ama yinede merak ettiklerini aydınlatayım..
Evet 6 Günde günlük 4 saatimi(zi) ayırarak bu katılım sayısına ulaştık. Ama senin gibi sivri(!) zekalı arkadasların bunu yanlıs anlayacagını tahmin etmemiştim.. Günlük 4 saatten kasıt(Kronometre tutmadım tahminen 4 saat), saat 12 den gece 2 ye kadar bu kampanya için ugrasılan zamanların toplamıdır. O Yazıyı sildim yanlış anlaşılmalara neden olmuş diye

Ben 1 dakikada 3 gönderi yaptım, kardeşimde aynı şekilde laptop'uyla bana destek verdi.. 1 dakikada 3 gönderi nasıl oluyo dersen, 3 ayrı browser'dan 1 dakika içinde sırayla gönderimle oluyo. Bi tarayıcıdan gönderdikten sonra hemen diger tarayıcıya geçip ondan gönderdim. Bu işlemleri aynı şekilde kardeşimde yaptı. Bu hile falan değil, yarışma şartnamesindede bu hile olarak belirtilmemiş. Ben ve kardeşimin ortak gönderimlerinin toplamı 1 dakikada 6 oluyo. Bunun hesabını sen yap, ben hesapla falan uğrasamam şimdi...

Hakkımı neden yedireyim gibi laflar etmişsin saçmalığın daniskası laflar ediyosun zaten hep. Ben hak falan yemedim, bu bir flash oyun değil hileyle birinci olana hediye verilecekte değil. Bu bir çekiliş şanslı olan kazanır, kimin hakkıysa ona gider zaten bu hediyeler

İstersem 100.000 katılım hakkım olsun benim nasibim değilse kazanamam.Kesin kazanıcam diye bişeyde iddia etmedim zaten nedir sizdeki bu şiddet bu celal? Kıskançlık yaptıgınız bariz belli... inş sen kazanırsın arkadasım, bana çıkarsada sana göndereyim o telefonu, belliki çok ihtiyacın var

Haa ayrıca Nickim Scorpin değil
Scorpion