Gönderen Konu: Tofita bununburdaneisivar.com sonuçları  (Okunma sayısı 28705 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
  • SAHİP OLDUĞUN GÜCÜ ASLA GÖSTERME...!!!
Ynt: Tofita bununburdaneisivar.com sonuçları
« Yanıtla #120 : 08 Şubat 2010, 14:47:07 »
Hoop neler oluyor burda yahu. Herkes bişiler kazanıyor ve evet ben bunu kazandım artık yeter diyemiyor bu 1 2 kişi için değil herkes için geçerli bakınız kazananlar bölümündeki listelere. Ayrıca ufuk sende böyle yaptın yargılamak için yazmıyorum. Geçen dönem girdin i-pod kazandın sonra tekrar denedin ama olmadı. Şimdi kimsenin kimseyi yargılama hakkıı olamaz. Sonuçlardaki isimler değil gerçek kazananlar önemli. Gizli gizli yarışanlar değil açıkca kazananlar önemli. Şimdi sadece dileği tebrik ederek diğer kazananlara ne söylemek istedin anlayamadım doğrusu...???

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #121 : 08 Şubat 2010, 14:52:52 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Hoop neler oluyor burda yahu. Herkes bişiler kazanıyor ve evet ben bunu kazandım artık yeter diyemiyor bu 1 2 kişi için değil herkes için geçerli bakınız kazananlar bölümündeki listelere. Ayrıca ufuk sende böyle yaptın yargılamak için yazmıyorum. Geçen dönem girdin i-pod kazandın sonra tekrar denedin ama olmadı. Şimdi kimsenin kimseyi yargılama hakkıı olamaz. Sonuçlardaki isimler değil gerçek kazananlar önemli. Gizli gizli yarışanlar değil açıkca kazananlar önemli. Şimdi sadece dileği tebrik ederek diğer kazananlara ne söylemek istedin anlayamadım doğrusu...???

Sadece düşüncene cevap olarak iki kelam ediyim.Evet ben üçüncü tura katıldım.İkinci turda da ıpod kazandım.Gel gelelim olay şöyle gelişti.İkinci turu ben 9 ya da 10. bitirmiştim.Yani nasıl lsa kaybettim diye düşünmüştüm.Sonuç da  çabuk açıklanmayınca üçüncü tura girmiş bulundum.Ipodu kazanmam zaten üçüncü turun sonunda açıklandı.Girdiğime pişman oldum.Tekrar tekrar kazanmayı sevmeyenlerdenim.Dileği tebrik ettim çünkü ... bu da bende kalsın.Diğer kazananlara birşey dediğim yok...

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #122 : 08 Şubat 2010, 14:54:46 »
arkadaşlar tartışmaya gerek yok hepımız kaznmak ıcın ugrasmıyormuyuz burada bazen bende oy toplarken degısık yargılarla karsılasıyorum dıyorlarkı her yere katılıyorsun ondan sana oy vermıyecegım v.s seyler ama sansımı denemek ıstıyorum sadece sımdı hepımız aynı amaclarla burdayız deılmı kavgaya ne gerek var kazanan herkesı tebrık edıyorum ben kazanmakta marıfettır bende denedım olmadı mesela
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
  • SAHİP OLDUĞUN GÜCÜ ASLA GÖSTERME...!!!
« Yanıtla #123 : 08 Şubat 2010, 14:58:43 »
Zaten herkes öyle katılmıyormu önceki dönemde kaybettik gözüyle bakıyorlar çünkü sahte oyla arayı açanlar çok oluyor ama kazanan yine çalışıp oy toplayanlar oluyor. Neyse fazla uzatmaya gerek yok herkes istediği yarışmaya katılabilir ama elbette herkes kazanamaz. Şansını denemek ister insan...

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #124 : 08 Şubat 2010, 15:01:37 »
Zaten ben ilk yorumum da neden tekrar tekrar kazanıyorsunuz diye birşey demedim.Benim birine verdiğim oyda neden yanıltıldığımı sordum.Neyse ben daha fazla uzatmak istemiyorum,çıkmam gerek iyi günler...

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #125 : 08 Şubat 2010, 15:03:18 »
Önemli olan destek istemek veya tekrar tekrar kazanmak değil. Önemli olan insanların dürüst olması. Çıkarları için yalanlar söylememesi, iki yüzlü olmaması. Burada bir problem yoksa sorun da yok. Onun dışında kimse kimseyi kazandıkları veya katıldıkları hakkında yargılayamaz. Yeter ki oldukları gibi görünsünler veya göründükleri gibi olsunlar. Konuyu da fazla uzatmaya gerek yok. Kazananları tebrik ederim.

Çevrimdışı dilemma21

• Usta Kampanyacı
    • Bedava hediye
« Yanıtla #126 : 08 Şubat 2010, 23:49:12 »
tebrikler ebru ve dilekcim iyi günlerde kazananın hediyelerinizi ikinizin adına da sevindim.
Güzel bir söz, kökü sağlam, dalları göğe yükselen bir ağaç gibidir.

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #127 : 08 Şubat 2010, 23:50:00 »
saol gamzecim keşke sende yer alsaydın listede :)

Çevrimdışı dilemma21

• Usta Kampanyacı
    • Bedava hediye
« Yanıtla #128 : 08 Şubat 2010, 23:58:05 »
saol gamzecim keşke sende yer alsaydın listede :)

sağlık olsun ebrucum babamın ameliyatı derken pek online olamamıştım o haftalarda zaten siz güle güle kullanın  hediyeleriniizi
Güzel bir söz, kökü sağlam, dalları göğe yükselen bir ağaç gibidir.

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #129 : 09 Şubat 2010, 00:08:58 »
saol cnm tekrardan