Gönderen Konu: Tofita bununburdaneisivar.com sonuçları  (Okunma sayısı 27557 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı whitepixie

• Usta Kampanyacı
Ynt: Tofita bununburdaneisivar.com sonuçları
« Yanıtla #110 : 08 Şubat 2010, 14:15:49 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ya ben bukadar uyanığını görmedim. Her yarışmada sırf yalakalıkla bütün hediyeleri kazanıyo.. Sanırım banlanmış ama onun adına baska birileri oy istiyo.. Bırakta birazda baskaları kazansın şu forumdan bu kadarda aç gözlülük olmaz dünyanın hediyesini kazandı hala gözü doymadı. ayıp günah...

burda olmayan birisinin arkadasından konuşmak ve yargılamak sana düşmedi sen nekadar bencil birisinki durmadan hakarte edioyosun tebrik ederimmmmmm medinemmmm yine temiz kalbin kazandı
« Son Düzenleme: 10 Şubat 2010, 02:36:56 Gönderen: whitepixie »
٩(-̮̮̃-̃)۶ ❤SmA ❤٩(-̮̮̃-̃)۶:

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #111 : 08 Şubat 2010, 14:17:52 »
dilek ve ebru tebrikler eli boş dönmediniz en azından kızlar ;)
saol pötüş en azından emeklerimiz karsılıgında boş dönmedik cok ricada bulunduk anca 3. olduk ama yoksa reset atmakta ne var dimi  :)

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #112 : 08 Şubat 2010, 14:19:45 »
ayrıca pınar kesfisina ve ayselede tesekkur ederim burdan :) yardımları cok oldu bana oy diger diger arkadaslarada tabiki :D

Çevrimdışı dilekaygun

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #113 : 08 Şubat 2010, 14:21:28 »
pötüşüm çok sağol desteğin için her zaman yanımda oldun, inşallah sende kazanırsın ama sen daha iyi bir sonuç al inşallah  ;)

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #114 : 08 Şubat 2010, 14:22:56 »
pötüşüm çok sağol desteğin için her zaman yanımda oldun, inşallah sende kazanırsın ama sen daha iyi bir sonuç al inşallah  ;)

her zaman elimden geldiğince destek olurum güzelim senin gibi iyi niyetli biri daha iyi bir sonuç almalıydı ama nasip buymuş :) güle güle kullanın ikinizde canlarım :-*
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #115 : 08 Şubat 2010, 14:23:55 »
saolasın inş daha iyi bir sonuclada sen kazanırsın pötüş :)

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #116 : 08 Şubat 2010, 14:25:51 »
Bencilmiyim :D Herkes kazansın istiyorum ben, en az 4-5 sitede millete yalakalık yapıp oy isteyerek bütün hediyeleri silip süpüren bencil‘dir.. Bencillik ne demek bi öğren whitepixie ;) Burda tebrik ediyosunuz ama içiniz kan aglıyo kıskançlıktan çatlıyosunuz yalanmı :D Sırf arkadasınız diye haksız bile olsa birilerini destekleme psikolojinizden kurtulun artık... Hepimiz olgun insanlarız olgunca düşünüp ona göre bişeyler söyleyelim..

Ayrıca kimseyi yargıladığım yok, benim kişisel düşüncemdir, ifade özgürlüğü diye bişey var...
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı whitepixie

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #117 : 08 Şubat 2010, 14:32:50 »
senin gibi kalbi bencillik kaplayan insan ları allaha havale ediyorum  hiç bizaman kimseye yalakalıkta yapmadık yapmadım ama sen okaadar encil biisinki herkesin arkasından konuşuoyoosun insanlık yüzüne söylemektir arkasından konuşmak deil ewt tebrik ediyorum kazananlarda arkadası içimden nie sızlamak gelsin onu anlamadım medine geldiğinde sana verecek mutlaka bir cevabı vardır segili adminimde bu yanlışı mutlaka düzeltecektir
٩(-̮̮̃-̃)۶ ❤SmA ❤٩(-̮̮̃-̃)۶:

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #118 : 08 Şubat 2010, 14:37:31 »
senin gibi kalbi bencillik kaplayan insan ları allaha havale ediyorum  hiç bizaman kimseye yalakalıkta yapmadık yapmadım ama sen okaadar encil biisinki herkesin arkasından konuşuoyoosun insanlık yüzüne söylemektir arkasından konuşmak deil ewt tebrik ediyorum kazananlarda arkadası içimden nie sızlamak gelsin onu anlamadım medine geldiğinde sana verecek mutlaka bir cevabı vardır segili adminimde bu yanlışı mutlaka düzeltecektir

Merhaba esma bak ben düşüncemi açıkça şimdi yüzüne söyleyeceğim.Pintol nickine oy verirken sana ısrarla sordum,bu video dedim sana mı ait yoksa medilaynamı ait diye?Sen bana sana ait olduğunu ve onun senin adına oy topladığını söyledin.Daha sonr sen kazanırsan sonuçlarda esmanın yani senin adınmı yazacak yoksa medilaynın adı mı çıkacak dedim?Sen de bana senin adın çıkacağını söyledin.Şimdi sonuçlara bakıyorum kazananlarda senin adın değil onun adı yazıyor.Ben verdiğim oyu helal etmiyorum.Ve kazananlardan sadece dileği tebrik ediyorum...

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #119 : 08 Şubat 2010, 14:43:49 »
Şifrelerin hata vermesiyle ne alakası var,  Orda senin adın soyadın yazınca şifreye falan gerek yok, kişisel bilgilerin onlarda var zaten.. Bende verdigim oyları helal etmiyorum. Böyle bişey oldugunu bilseydim vermezdim zaten...

edit: Mesajını neden sildin whitepixie?
« Son Düzenleme: 10 Şubat 2010, 03:01:46 Gönderen: ysr86 »
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld