cok umutluydum ama yokum her zamanki gibi
ARKADAŞLAR şimdi paşabahçeden yasemin hanım aradı...
adresimi teyit etti, benide tebrik etti... ürünümü kargoya veriyormuş, yarın yada en geç perşembe elinizde olur dedi...
bakalım kutudan ne çıkacak...
2 tabak, 2 çatalmı diye soramadım da... haha
bende merak ediyorum amayokya 12 kişilik yollarlar bence
bu arada bence oy veren her 100. kişilerin hediykerı bazıları tuzluk bazıları küllük bence yoksa başa çıkmaz ama belki iyi bir şeylerde gonderbılırler ee koca paşabahçe...
BENCE hazırladıkları masadaki çerezlik, şekerlik vs. gönderebilirler...
benimde bir arkadasim kazandi fakat henuz bir sey gelmedi sadece adres guncelleyin diye mail geldi guncelledi merak ettim forum icinde kazananlardan eline paketi gelen oldumu telefonda acmamislar hakki kaybolmaz degilmi
bana da mail geldi bilgilerimi güncelledim henüz bişey yok sadece 1. olanı aramışlar
Bu kadar olur bende katılmıştım ama birşey yok. Kazanan arkadalara tebrik ederim.
benim hediyelerim geldi kızlar... tabi 1. lik ödülü idi...
6 tane seçtiğim bardak,
1 tane vazo...
1 tane çerezlik,
2 tane büyük yemek tabağından,
1 tane şekerlik,
sonra aradılar, bir ürün elimizde yoktu haftaya göndereceğiz dediler...
e çatal kaşık bıçak göndermemişlermi
e çatal kaşık bıçak göndermemişlermi
YOK, çatal, bıçak, masa örtüsü, peçetelik yok...
yukarıda saydıklarım var...
birde o tavuk mudur hindi midir neyse ondan olan ellerinde yokmuş bu hafta göndereceklermiş... onuda kendileri aradı söyledi...
bu arada ürünleri ciddi ciddi güzel, o 2 olanları 6 ya tamamlamayı düşünüyorum...
Birincilik ödülüne 2 adet gitmemiş 6 kişilik yollamaları gerekiyordu bence , koskoca firma sonuçta ve müthişte reklam yaptı bu kampanya sayesinde..
Ama iyi günlerde kullan hediyelerini CDE sözlerinde durmaları hemen hediyeyi ulaştırmaları güzel birşey..
Bende sıramı bekliyorum ..
bencede 6 lı takım ve diğer bütün ürünleride göndermeleri gerekiyodu koskoca firma reklam yapıyo yarışma yapıyo 6 tane ürün gönderemiyo,yinede güle güle kullan..