Valla en çok kazandığın monopoly'lere içim gitti timsah 4 tane kazanmışsın , eşimle oynayalım diye diye bi alıpta yada kazanıpta oynayamadık şu monopoly'i ama sen maşallah 4 tane almışsın

, çok güzel şeyler kazanmışsın ve eminim çok büyükte emeğin geçmiştir kazanırken , helal olsun umarım bir bu kadar daha kazanırsın kısa sürede
Valla en çok kazandığın monopoly'lere içim gitti tılsım 4 tane kazanmışsın , eşimle oynayalım diye diye bi alıpta yada kazanıpta oynayamadık şu monopoly'i ama sen maşallah 4 tane almışsın
, çok güzel şeyler kazanmışsın ve eminim çok büyükte emeğin geçmiştir kazanırken , helal olsun umarım bir bu kadar daha kazanırsın kısa sürede 
Ufak bir düzeltme: 4 tane değil 7 tane..
baya kazanmışsın kardeş senin çalışmana grk yok daha her ihitiyacını kampanyalardan karşıluyosun ztn maşallah güle güle kullan hepsinide seni bazı bnm yarıştıgım sitelerdede görüyorum şansın bol olsun
O sitede bir iddiam yok.. Sadece elimde olanları ekledim.. İddiam olursa fark çok açık ara olur merak etme..
aslında ilk 3 kazanıyo filmleri bu kdr fazla bile ugrasmamıza gerek yok ztn sadece 2mizinki 8000 lerde geri düşük

ama azimine hayran kaldım
İşin kötü tarafı şu kargo ücreti bize ait.. Öyle olmasa ilk 3'ü kapatırdım..

Buna katılma nedenim şu: İstediğim filmi seçme özgürlüğü vermesi.. Yoksa uğraşmazdım..