tebrik ederim gerçekten çok güzel şeyler kazanmışsın.Merak ettiğim bir konu var?MTV den kazanmış olduğun ürünler için gerekli olan puanı kaç ayda ve nasıl biriktirdin?Çünkü en az 20.000 ile 25.000 puana sahip olman gerekiyor bu kadar ürünü alabilmek için.Bende puan biriktirmeye çalışıyorum da o yüzden soruyorum.
O ürünlerin hepsinden 1 tane değil 5'er tane kazandım.. Zaman olarak bir şey diyemiycem çünkü belirsiz zamanlarda ağırlık verdim.. En fazla 2 aylık bir zaman almıştır diye düşünüyorum.. Ben yapmadığım için net konuşamıyorum..
-O ürünlerin hepsinden 1 tane değil 5'er tane kazandım.. Zaman olarak bir şey diyemiycem çünkü belirsiz zamanlarda ağırlık verdim.. En fazla 2 aylık bir zaman almıştır diye düşünüyorum.. Ben yapmadığım için net konuşamıyorum..
[/quote]
nasıl yani anlamadım ben yapmadığım derken neyi kastetdin
oh oh oh maşallah arkadaşlar valla ne ballısınız???
tebrik ederim gerçekten çok güzel şeyler kazanmışsın.Merak ettiğim bir konu var?MTV den kazanmış olduğun ürünler için gerekli olan puanı kaç ayda ve nasıl biriktirdin?Çünkü en az 20.000 ile 25.000 puana sahip olman gerekiyor bu kadar ürünü alabilmek için.Bende puan biriktirmeye çalışıyorum da o yüzden soruyorum.
O ürünlerin hepsinden 1 tane değil 5'er tane kazandım.. Zaman olarak bir şey diyemiycem çünkü belirsiz zamanlarda ağırlık verdim.. En fazla 2 aylık bir zaman almıştır diye düşünüyorum.. Ben yapmadığım için net konuşamıyorum..
vallahı bende anlamadım ıpucu ıstıyorum 2 gunde 100 yapabıldım ya cıldırıcım tısort ıstıyorum lutfen yardım
oh oh oh maşallah arkadaşlar valla ne ballısınız???
Bir çoğu bal değil.. Çekilişle kazandığım nadirdir.. Geri kalanı şans, şansı değerlendirme ve şansa bırakmama..
vallahı bende anlamadım ıpucu ıstıyorum 2 gunde 100 yapabıldım ya cıldırıcım tısort ıstıyorum lutfen yardım 
Kış geldi napıcan t-shirtü..

Sweat veren kampanya bulalım sana..
Kış geldi napıcan t-shirtü..
Sweat veren kampanya bulalım sana..
olur bak daha ii olur:d
ya ben kahve kuponu bıle alamadım stokta yok dıyo

eger bılıosan bı ıpucu soylersın dımı bır bardak kahvem bıle yokkkkkkkkkk anlıyormusunnnnnnnn