Gönderen Konu: EN UNUTULMAZ YENİYIL ANILARINI YAZ AROMELDEN PARFÜM KAZAN  (Okunma sayısı 10243 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: EN UNUTULMAZ YENİYIL ANILARINI YAZ AROMELDEN PARFÜM KAZAN
« Yanıtla #10 : 30 Kasım 2008, 21:58:13 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
benim öyle ilginç bi anım yok ki uyduruyum bari   ;D ;D

Aynen hep evde pinekledim en ilginci çoğunda 12 olmadan uyumam oldu yani :)

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 30 Kasım 2008, 22:03:25 »
2 YIL ÖNCE KIZIM ATEŞLENDİ ATEŞİNİ DÜŞÜREMEDİK YENİ YILA HASTANEDE GİRDİK ONU YAZDIM EN UNUTULMAZI OYDU

Çevrimdışı olcayy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 01 Aralık 2008, 18:11:28 »
önceki kampanyanın sonuçları açıklanmamış daha ??? ??? ???

Çevrimdışı alca

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #13 : 02 Aralık 2008, 13:04:12 »
sonuçlar açıklanmış kazanamamışım >:(

Çevrimdışı nurselcagri

• Usta Kampanyacı
  • şans bizden yana olsun...
« Yanıtla #14 : 02 Aralık 2008, 15:09:05 »

aynen bende annem babam eşim ve kendim adıma katıldım hiçbirimize yok.bari anneme babama çıksaydı hadi biz mühim değiliz.bu yarışmadan çoğu kişi arka arkaya ürün kazanıyordu bu kez isimleri ayıklamışlar sanırım.şans bize kurallar değişir böyle işte...aromel de bozdu kendini... :-[

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 02 Aralık 2008, 15:10:23 »
hayırlısı..

Çevrimdışı olcayy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 02 Aralık 2008, 15:21:59 »

aynen bende annem babam eşim ve kendim adıma katıldım hiçbirimize yok.bari anneme babama çıksaydı hadi biz mühim değiliz.bu yarışmadan çoğu kişi arka arkaya ürün kazanıyordu bu kez isimleri ayıklamışlar sanırım.şans bize kurallar değişir böyle işte...aromel de bozdu kendini... :-[

bende kaç defa katıldım bu aromelin kampanyalarına, hiç kazanamadım ya, adımı soyadımı beğenmiyolar sanırım, oysa ki yazdığım anım da çok güzeldi, hayret falan  >:( >:( >:(

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 02 Aralık 2008, 15:28:19 »

bir firmayı kendini bozdu diye ithaf etmek bu kadar kolay olmamalı.. kusura bakmayın ama hediye kazanamadınız diye böyle bir şey söylemeneze gerek yoktu.. siz kazanamasınız bile siteden başka arkadaşlar kazanmış.. hem daha geçen ay hediye kazandınız aromelden.. her ay siz kazanacaksınız diye bir kural da yok.. iyi günler..

Çevrimdışı hako65

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 02 Aralık 2008, 15:46:04 »
bencede çok iyi bir firma bende kazanamadım bu ay ama daha önceleri kazanmıştım. Önceden hep aynı kişiler katılıyodu kazanmak kolaydı .bu forumda en az 20.000 kişi olsa onlarda sizin gibi 4 kişi adına yazsalar.20.000x4=80.000 kişi demek. kazanma şansımızı düşünün .kazanmak mucize gibi bişey.
Devam eden kampanyalarımıza beklerim:)

Çevrimdışı nurselcagri

• Usta Kampanyacı
  • şans bizden yana olsun...
« Yanıtla #19 : 02 Aralık 2008, 20:56:20 »

bir firmayı kendini bozdu diye ithaf etmek bu kadar kolay olmamalı.. kusura bakmayın ama hediye kazanamadınız diye böyle bir şey söylemeneze gerek yoktu.. siz kazanamasınız bile siteden başka arkadaşlar kazanmış.. hem daha geçen ay hediye kazandınız aromelden.. her ay siz kazanacaksınız diye bir kural da yok.. iyi günler..

neron54 bende bu sitede birçok arkadaşa beğenmediğim birşeyi söylemişimdir ama sizin bu ithafınız bana biraz sert geldi.sizin karşınızda da çocuk yok aksine bir eğitimci var ve bu ay bu yarışmada br zamanların öğrencisi ve şimdinin öğrertmeni olan benim naçizane katıldığım bir yarışmaydı.ben zaten bana çıkmadı diye üzülmedim.geçen ay çıkanlada yetinmedim demedim.sadece annem ve babam için dilemiştim olmadı dedim.bu kadar rencide edici bir söyleme gerek yok.mod arkadaş olarak biraz daha tarafsız yorum yapabilirdiniz.sonuçta yeri geliyor birbirimize destek oluyoruz yeri geliyor birbirimizi kampanyalar konusunda uyarıyoruz.ben kendimi düşünerek söylemedim.geçen ayların aromel listeleri ile bu aykinde de soyadı aynı olanlar var.onlar da ya eş,ya anne ya babadır.ama ben ilk kez anne babam adına da birşeyler yapmak istemiştim.bu sitede daha önce beni kimse böyle kırmadı.ne olursa olsun bir firma için değmezdi bence.beklemezdim sizden.!!!