Görüşlerimi yazacağım dedim ve konu burada geliştiği için açık açık geldim burada yazdım zaten arkadaşlar neyin tartışmasını yapıyorsunuz hala.
Self-control ve sprboi kazanamadığınız için üzgünüm ama bu derece hırs yapmanıza anlam veremedim.
Yazdığım gibi insanları yanıltmamak adına o an yazmadığım ve buraya gelip daha öncede paylaştığım şey aşağıdadır.
"Peki microsoft hile yapanları ayırt edemezmi sizce ? Benim tek artım varsa eğer microsoftun hile yapıldığını ayırt edip hile yapmayanlara ürünü dağıtacağını tahmin etmemdir diye düşünüyorum."
Bence sizde hile yaptınız ve hala konuşuyorsunuz.
Bu son yorumumdur bu konu ile ilgili.
gökhancığım şu sayfanda serverlara nasıl dışarıdan girilir sonra bir de yönetici hesabı açılınca pek de güzel olur yazan kısımları da sil bence ya da gerçekten arkadaşın dediği gibi komple kendini sil yok yok o kadar IT MAYTI uzmanlığı eğitimi almışsın yazık olur bak ne güzel kariyerinde güzel bir iş yaptın aferin sana biz senin gibi bu işlerde kariyer yapsaydık böyle şeylere tenezzül etmezdik yazık yazık hadi güle güle kullan netbooklarını diğerleri de ne güzel yeni yıl hediyesi oldu değil mi eşine dostuna

pardon bir de bana siz de hile yapıyorsunuz demişsin ben zaten 1.2 milyon yaptığımı ve otomatik tıklama programı kullandığımı yazmıştım yani senin servera girip yönetici hesabı açarak bir kaç tıklama ile 1. olman yanında benim yaptığım devede kulak kalır

Hadi balık tutmaya gidelim atlayıp bir tekneye , böyle incedende eski Türk müzikleri… Evdemi kalacağız ? o zaman rap müzik dinlemeye devam. Ne bileyim işte sagopa – kolera falan çalsın. Şebnem Ferah mı ? olur.
Neredeyse tanıştık gibi değil mi ? değil …