Gönderen Konu: Internet Explorer 8 Kazandırıyor/31 Aralık  (Okunma sayısı 15312 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sprboi

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Internet Explorer 8 Kazandırıyor/31 Aralık
« Yanıtla #80 : 03 Ocak 2010, 09:37:41 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Görüşlerimi yazacağım dedim ve konu burada geliştiği için açık açık geldim burada yazdım zaten arkadaşlar neyin tartışmasını yapıyorsunuz hala.
Self-control ve sprboi kazanamadığınız için üzgünüm ama bu derece hırs yapmanıza anlam veremedim.

Yazdığım gibi insanları yanıltmamak adına o an yazmadığım ve buraya gelip daha öncede paylaştığım şey aşağıdadır.

"Peki microsoft hile yapanları ayırt edemezmi sizce ? Benim tek artım varsa eğer microsoftun hile yapıldığını ayırt edip hile yapmayanlara ürünü dağıtacağını tahmin etmemdir diye düşünüyorum."

Bence sizde hile yaptınız ve hala konuşuyorsunuz.

Bu son yorumumdur bu konu ile ilgili.

gökhancığım şu sayfanda serverlara nasıl dışarıdan girilir sonra bir de yönetici hesabı açılınca pek de güzel olur yazan kısımları da sil bence ya da gerçekten arkadaşın dediği gibi  komple kendini sil yok yok o kadar IT MAYTI uzmanlığı eğitimi almışsın yazık olur bak ne güzel kariyerinde güzel bir iş yaptın aferin sana biz senin gibi bu işlerde kariyer yapsaydık böyle şeylere tenezzül etmezdik yazık yazık  hadi güle güle kullan netbooklarını diğerleri de ne güzel yeni yıl hediyesi oldu değil mi eşine dostuna  ;D

pardon bir de bana siz de hile yapıyorsunuz demişsin ben zaten 1.2 milyon yaptığımı ve otomatik tıklama programı kullandığımı yazmıştım yani senin servera girip yönetici hesabı açarak bir kaç tıklama ile 1. olman yanında benim yaptığım devede kulak kalır  ;D

Hadi balık tutmaya gidelim atlayıp bir tekneye , böyle incedende eski Türk müzikleri… Evdemi kalacağız ? o zaman rap müzik dinlemeye devam. Ne bileyim işte sagopa – kolera falan çalsın. Şebnem Ferah mı ? olur.

Neredeyse tanıştık gibi değil mi ? değil …
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2010, 09:46:30 Gönderen: sprboi »

Çevrimdışı sprboi

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #81 : 03 Ocak 2010, 10:02:06 »
pardon Gökhancığım kişisel web sayfanda hakkındaki bilgilerde şu küçük değişikliği yapman gerektiğini söylemeyi unutmuşum tabi onu da yakında silmezsen  ;D

"Hacker olmaktan kastım Network cihazlarında , Sistemlerde , yazılımlarda doğru konfigürasyonları , yerinde müdehaleleri yapıp  çalıştığı şirketin güvenliğini , performansını arttıran, arada ilgimi çeker canım isterse sistemlerde açık bulup yine yerinde müdahalelerle yarışmaların stabilitesini bozmamaya özen göstererek internetteki ödüllü kampanyalardan hediyeler kazanabilen özelliklere sahip birisi olmak."  ;D

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #82 : 03 Ocak 2010, 10:37:37 »
pardon Gökhancığım kişisel web sayfanda hakkındaki bilgilerde şu küçük değişikliği yapman gerektiğini söylemeyi unutmuşum tabi onu da yakında silmezsen  ;D

"Hacker olmaktan kastım Network cihazlarında , Sistemlerde , yazılımlarda doğru konfigürasyonları , yerinde müdehaleleri yapıp  çalıştığı şirketin güvenliğini , performansını arttıran, arada ilgimi çeker canım isterse sistemlerde açık bulup yine yerinde müdahalelerle yarışmaların stabilitesini bozmamaya özen göstererek internetteki ödüllü kampanyalardan hediyeler kazanabilen özelliklere sahip birisi olmak."  ;D
''yarışmanın stabilitesini bozmamaya özen göstererek'' ->   ''Çaktırmadan hile yaparak...''

lafı olandırmana gerek yoktu.. keşke daha basit bi şekilde yazsaydın nasıl olsa bu işler çok basit bi şekilde yürüyo.. kimse de sana bişey demez zaten merak etme ;)

Çevrimdışı sprboi

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #83 : 03 Ocak 2010, 10:54:19 »
Neyse, gerçekten fazla üzerine gitmeyelim Gökhancığımın. Cevap verecek yüzü kalmadı, yüzüne gözüne bulaştırdı.
Şimdi kızarsa forumun serverını da remote a açar, bir de admin olur, bizi banlamayı bırakın yerinde bir müdahale ile forumu komple siler stabiliteyi bozmadan.  ;D

Çevrimdışı self_control

• Usta Kampanyacı
  • tamda avatar altı :Pp
« Yanıtla #84 : 03 Ocak 2010, 18:43:21 »
Neyse, gerçekten fazla üzerine gitmeyelim Gökhancığımın. Cevap verecek yüzü kalmadı, yüzüne gözüne bulaştırdı.
Şimdi kızarsa forumun serverını da remote a açar, bir de admin olur, bizi banlamayı bırakın yerinde bir müdahale ile forumu komple siler stabiliteyi bozmadan.  ;D

aman stabilite şart :p biz böyle iyiyiz :D

GS FAN CLUB

Çevrimdışı eryaz

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #85 : 10 Ocak 2010, 15:11:32 »
Şöyle bi durum olduğunu bilmeyen yoktur sanırım : Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı SerratuS

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #86 : 10 Ocak 2010, 15:27:28 »
Hımssss   ben olayı tahmin ediyordum ama  yazılım konusunda bi bilgim olmadığı için sadece tahminde kalmıştım Erhan çok ilginç... Paylaşım için saol.