Gönderen Konu: Finansbank Biriken Paramla Kazan  (Okunma sayısı 41919 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı janeozlem

• Usta Kampanyacı
Ynt: Finansbank Biriken Paramla Kazan
« Yanıtla #190 : 06 Şubat 2010, 10:49:22 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
internette oyun oynayıp da nasıl hızlandıracağını bilmeyen kalmadı gibi :)

bi ben mi kaldım yoksa :)

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #191 : 06 Şubat 2010, 12:26:17 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
hk36, clubdejavuy, cengizcapar gibi oyuncular oyunu hızlandırarak sen daha oyuna girmeden terkediyorlar ve kitleniyor oyun. eğer sen de hızlandırırsan oyunu onların terkettiğini anlıyorsun ve direk 200 puanı cebe indiriyorsun :)
Oyunu kendisi terkederse puan kaybetmiyor mu?

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #192 : 06 Şubat 2010, 16:45:53 »
evet de. oyunu terkettiğini göremiyorsun ki sen. sen de daha yazılar yazarken adam oyuna girmiş ve çıkmış oluyor.
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı inceex

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #193 : 07 Şubat 2010, 17:05:08 »
arıza çıkaranları şikayet edin angle denen adamın 2 hesapta kapatıldı ne kadar çok şikayet alırsa o  kadar cabuk paatılırr  matrix77, cengizzcapar, yasinn, clubdejavuy zaman ayarıyla oynayanlar başka varsa bildiğiniz yazın bende şikayet edeyim atılsın bunlarr

Çevrimdışı lordsen

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #194 : 07 Şubat 2010, 17:54:06 »
erem, hk36, bd06 bunlarda zamanla oynayanlar basalım şikayeti hergün biton şikayet mesajı atıyorum zaten..

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #195 : 07 Şubat 2010, 22:22:16 »
sorun sadece bunlar değil ki. bir sürü insan var ilk 100 e bu şekilde girmeye çalışan. belki de aynı kişinin farklı hesapları. ama adamlar anlamıyorlar işte hileyi.
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı gogoo87

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #196 : 08 Şubat 2010, 20:24:39 »
arkadaslar bazı oyuncular oynamadan beklıo, oyname sureleri bıttınde sıra sana gecmıo ve cıktımdada puan kaybedıorum...bu bı hılemı yoqqsa baska bısıy mı anlamadım:S??bilgilendıren olursa eywallh:)

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #197 : 08 Şubat 2010, 21:20:27 »
geriye dönük okursan anlarsın...
Claude Pepper

Çevrimdışı lordsen

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #198 : 08 Şubat 2010, 22:08:31 »
ohh be bugün ilk 100 e girdim tebrik etsenize arkadaslar:) zaman ayarıyla oynayanlardan kurtulmanın yolunu söyleyen arkadaslara teşekkür ediyorum.. yarışmadan geç haberim oldu 25 ocakta başladım ama ilk 100ü becerebildim ilk 3 haberim olsaydı da imkansızdı zaten:)

Çevrimdışı Blus

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #199 : 09 Şubat 2010, 03:37:58 »
Şuan  speed  - orn15ayeku  - clupdejavuy ile cebelleşmekteyim adamlar paso bekletiyor ama speed ayrı bi hile yapıyor bu eleman angle diye düşünüyorum kıbırtdatmadan hile yapıyor ve mecbur puan düşüyor adam ilk 100 de degil puanı yüksek olmasına ragmen bu yazılımcı birisi aynı anglenin yaptıklarını buda yapabiliyor yapsınlar bakalım yanlarına karmı kalıcak

Kara listem şuan oyunda olanlar için   yasinn  clupdejavuy  t34  orn15ayeku  cengizcapar hk36  speed  bd06  Ekolizm  lsargl  tntn AANKARA81 mmbahar rsargl kadirkb ATAKAN_2007

Beyaz listem şuan oyunda olanlar için yasin00 archancan eersann salloji nefertasi emreog lordsen soyutgazi mehmetzeko Charlie serkan_gezer1988 shelby guttu abyag Sinse attack spawns vatoz oqanoqanoqan belcore yagmurda1militanolur ocacha Recep87 bunyas0635 ufukalver 06kara mkulaksız isa_tunc karadenizkaplani zekoburak KARIZMA naklov90 BRAHMS cuneyt39 challenger44 mstf61 lacoste cordi555 cirkinkralx darkbull  celil44 erdogan77 karagoz60 vedoza fuatsim drduman under ber_bet  erdalince parabir ömerildes sarp_kayalar eyem VARYEMEZ hile yapmayan arkadaşlar eger ters bişey olursa zaten ilave ederim :) tabi bilmedigim şeylerde olabilir ¿

Not: fuatsim bence temiz hiç bi maçında hile görmedim.

kendi düşen aglamaz & adaletin kestigi parmak acımaz
YİGİDİ ÖLDÜR HAKKINI YEME
« Son Düzenleme: 12 Şubat 2010, 00:14:46 Gönderen: Blus »