Tartışma olursa tartışan taraflar forumdan atılacak ve konu yayından kaldırılacaktır.
Kardeş konu niye yayından kaldırılıyor? O zaman birisi forumun genelinde küfretsin. Forumu kaldıralım, olur mu öyle şey. Uygunsuz hareket eden uyarılır olur biter.
Hangi biriyle uğraşacaz. Gecenin 3 ünde gelip konu temizliyoruz. Varmı böyle bişey.
konunun tekrar gelmesi iyi oldu. kendine güvenen arkadaş zaten oyundan da silindi
oyundan silinmişim iyi olmuş demek ki ilgileniyorlar aferin, fakat forumda ysr86 arkadaş beni engellemiş küfür ya da kavga etmemiştim yanlışlık oldu sanırım.
oyundan silinmişim iyi olmuş demek ki ilgileniyorlar aferin, fakat forumda ysr86 arkadaş beni engellemiş küfür ya da kavga etmemiştim yanlışlık oldu sanırım.
Oyundan hangi hileyi yapmak yüzünden silindin? Zaman hızlandırma mı?
hayır xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx şikayet edilebildiği için silinmiştir yoksa anlamıyorlar ki hep böyle şikayet etme seçeneği olsa keşke ama uğraşmazlar kaç yüz kişi oynuyor
hayır xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx şikayet edilebildiği için silinmiştir yoksa anlamıyorlar ki hep böyle şikayet etme seçeneği olsa keşke ama uğraşmazlar kaç yüz kişi oynuyor
oyunu yapanlar hiçbir şekilde hileyi anlamıyorlar. ama baya bir yüklü şikayet olunca inceleyip siliyorlar. adam bir günde 75 bin puan yapıyor hile tespit edilememiştir diyor herifler
oyunu yapanlar hiçbir şekilde hileyi anlamıyorlar. ama baya bir yüklü şikayet olunca inceleyip siliyorlar. adam bir günde 75 bin puan yapıyor hile tespit edilememiştir diyor herifler 
Öyle diyorsun da hk36, yasinn denilen adamlar bence yüklüce şikayet almışlardır. Fakat hala listedeler bunu nasıl açıklayacaksın? Bence kafalarına göre siliyorlar.
hk36, clubdejavuy, cengizcapar gibi oyuncular oyunu hızlandırarak sen daha oyuna girmeden terkediyorlar ve kitleniyor oyun. eğer sen de hızlandırırsan oyunu onların terkettiğini anlıyorsun ve direk 200 puanı cebe indiriyorsun
nasıl hızlandırıyorlar ki?program falan mı var?
internette oyun oynayıp da nasıl hızlandıracağını bilmeyen kalmadı gibi