Gönderen Konu: Finansbank Biriken Paramla Kazan  (Okunma sayısı 41994 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ONEYLAN

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Finansbank Biriken Paramla Kazan
« Yanıtla #150 : 28 Ocak 2010, 11:44:37 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben de yapıyorum. bakalım silecekler mi?

BAkalım göreceğiz arkadaşım..
oneylan 80 le bir altımdasın, seninle karşılaştık mı hiç?
oyun açılmadı umarım temizlik vardır da hileciler silinir.
buraya dün uzun bi mesaj yazmıştım sonradan okudum ne demek istdiğimi anlatamamışım.
kısaca ben hileye karşıyım ama yapanları ve ödül kazandıklarını gördükçe bu işler demek ki böyle oluyormuş.
açık açık da hile yaptığımı yazmama gerek yok sanırım benimle oynayan bilir.
amacım biraz da gıcıklık olsun, önlem alsınlar ve hak edenler kazansın.
tabii umursarlarsa, yok ödül verirlerse de ne ala.
ayrıca archancan arkadaşın ing deki oyununun videosunu görmüştüm adam hak ediyordu yani
burada bahsettiği şeyi de yapan çok
Umarım.. Benim sorunum dürüstlük ve ahlaki. Senlede hiç karşılaşmadık arkadaşım. Ama beni yasin00 bilir bayağı puanını aldım kardeşimin. Bu arada archancan zaten o puanla ilk 100 ü garantiledi gibi. oynamasada olur.

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #151 : 28 Ocak 2010, 11:49:27 »
Arkadaşlar neden oyunlu kmapanyalarda hep bir tartışma içindesiniz anlamıyorum daha fazla devam ederse konuyu kilitlemek zorunda kalıcam bilginize

Çevrimdışı inceex

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #152 : 28 Ocak 2010, 12:08:47 »
oyun hala açılmıyor yrışma tek dönemlik mi yoksa  kaç kez yapılacak bilgisi olan var mı 33.334 puandayım birde şu hedıyeler çekilişle mi yoksa 80-97 ye dvdplayer 60-80 4gb mp3 misali mi verielecek

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #153 : 28 Ocak 2010, 12:25:54 »
ben de yapıyorum. bakalım silecekler mi?

BAkalım göreceğiz arkadaşım..
oneylan 80 le bir altımdasın, seninle karşılaştık mı hiç?
oyun açılmadı umarım temizlik vardır da hileciler silinir.
buraya dün uzun bi mesaj yazmıştım sonradan okudum ne demek istdiğimi anlatamamışım.
kısaca ben hileye karşıyım ama yapanları ve ödül kazandıklarını gördükçe bu işler demek ki böyle oluyormuş.
açık açık da hile yaptığımı yazmama gerek yok sanırım benimle oynayan bilir.
amacım biraz da gıcıklık olsun, önlem alsınlar ve hak edenler kazansın.
tabii umursarlarsa, yok ödül verirlerse de ne ala.
ayrıca archancan arkadaşın ing deki oyununun videosunu görmüştüm adam hak ediyordu yani
burada bahsettiği şeyi de yapan çok
Umarım.. Benim sorunum dürüstlük ve ahlaki. Senlede hiç karşılaşmadık arkadaşım. Ama beni yasin00 bilir bayağı puanını aldım kardeşimin. Bu arada archancan zaten o puanla ilk 100 ü garantiledi gibi. oynamasada olur.

kısaca özetleyim sana durumu. sen daha oyunu oynamaya başlamamışken ilk günden biz oynamaya başladık. sonra ben pes ettim. çünkü bilgisayar başında saatlerini harcaman gerektiği için. neyse aradan bir hafta geçti. sonra elemanın biri diğerlerinin 1 haftada yaptığı puanı günde 4-5 saat oynayarak (diğerleri en az 15 saat oynuyordu) 3 günde yaptı ve 1. oldu. adam epey bi süre silinmeyince ben de adamın yaptığı gibi yapmaya başladım. amaç 1. olmak diil adamı sildirmek idi. ben 120 binde iken, adam da 180 binlerdeydi sanırım, adamı sildiler ve ben de sonra oynamayı bıraktım. şimdi bu yazdıklarım çerçevesinde geriye dönüp bir daha okursan daha net anlarsın.

şunu da dürüstçe söyleyim yeri gelmişken. ilk 100 ödülünü bu şekilde almam dokundu galiba sana. dediğim yöntemle ilk 100 e 50 tane adam da sokabilirim merak etme. ve hiçbirini de anlamazsın. ama tenezzül edecek durumda değilim.

Ayrıca ilk sıralardaki adamları istediğin kadar yen. onlardan fazla oynamadıkça bir işine yaramaz. ilk sıralardaki adamlar niye bu kadar yüksek puanda yeri gelmişken onu da söyleyim. oyunun ilk iki haftasında arada belirli bir puan farkı olanları oynatmıyordu sistem. 50 binlik bir adamı 10 binlik adamı oynatmıyordu yani. o yüzden devamlı botlarla oynuyordu öndekiler. sonrada düzelttiler bunu ama atı alan üsküdaı geçti işte.
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2010, 12:31:31 Gönderen: Archancan »
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı yasin0000

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #154 : 28 Ocak 2010, 12:38:03 »
oyun hala açılmıyor yrışma tek dönemlik mi yoksa  kaç kez yapılacak bilgisi olan var mı 33.334 puandayım birde şu hedıyeler çekilişle mi yoksa 80-97 ye dvdplayer 60-80 4gb mp3 misali mi verielecek

Sevgili trabzonlu hemşerim mustafa. Ben daha önce ilk 100 e verilecek hediyelerin dağıtımının nasıl olacağını yazdım.

KURA ile demiştim. sitede sanki okuyunca ilk 100 e o hediyeler verilecek gibi anlaşılıyor ve bende öyle anladım. Ama 3. olana ps3000 veriliyor. nerdeyse verilecek olan  4 hediyede ps3000 fiyatına yakın bir fiyat tutuyor ve bu bende kuşku uyandırdı. Finanbanka telefon açtım meraktan ve bana kura ile belli olacaklarını söylediler.

Destek olan mesaj bıraksın. Bende destek olurum. Saolun.

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #155 : 28 Ocak 2010, 13:01:59 »
Bence sistemi temizliyorlar. Son zamanlarda hile yapanlar çok çoğalmıştı çünkü.

Çevrimdışı inceex

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #156 : 28 Ocak 2010, 14:37:04 »
açıklaman için teşekkürler yasin0000 o zaman 4. de olsan 99. da bir şey farketmiyor yani
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2010, 14:42:10 Gönderen: inceex »

Çevrimdışı naklov90

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #157 : 28 Ocak 2010, 19:04:17 »
oyuna girebilen varmı

Çevrimdışı yasin0000

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #158 : 28 Ocak 2010, 19:07:18 »
açıklaman için teşekkürler yasin0000 o zaman 4. de olsan 99. da bir şey farketmiyor yani

evet aynen öyle. Ama şu var 103 kişi ödül alacak. İlk 3 zaten alacağı hediyeler belli. Sonraki 100 kişi ise kurayla ne çıkarsa bahtına. ;D ;D

Destek olan mesaj bıraksın. Bende destek olurum. Saolun.

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #159 : 28 Ocak 2010, 19:32:35 »
Oyun oynayabilen var mı?  Hala hata veriyor bende de. Valla yasin 4. sıfırı görünce koptum yaa. ;D