Gönderen Konu: Vialand: 2kişiye Tema Park günlük giriş bileti hediyeli-23 Nisan son  (Okunma sayısı 659 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

perishan

• Ziyaretçi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Türkiye’nin ilk ve tek Tema Park'ında 23 Nisan yarışması başlıyor!🏰🎢👧👦
🌼Vialand Tema Park’ın en sevilen karakterlerinden çocuğunuza en uygun olanı seçin,

🌼'23 Nisan'da Ben Kaptan Gaga'yım/ 23 Nisan’da Ben Yıldız Kız Vega’yım/ 23 Nisan’da Ben Apostrof’um veya 23 Nisan’da Ben Viking'im’ cümlelerinden biri ile burada gördüğünüz gibi çocuğunuzu karakterimize benzeyecek küçük dokunuşlarla değiştirin ve videosunu çekerek #23NisandaBen etiketiyle bizi etiketleyerek Instagram’da paylaşın, Facebook'ta ise bu içeriğimizin altına yorum bölümüne çocuğunuzun videosunu ekleyin.💗📱📷

🌼Bu 23 Nisan’da çocuğunuza Tema Park günlük giriş bileti hediye eden iki kişiden biri siz olun!🌸👨‍👩‍👧

Yarışma Kuralları
1) Yarışmamız 18 Nisan 2017-23 Nisan 2017 tarihleri arasında Facebook’ta ve Instagram'da Vialandistanbul sayfalarında gerçekleşecektir.
2) Yarışmada Facebook’ta 1 (Bir) ve Instagram’da 1 (Bir) olmak üzere toplam 2 katılımcı ödül kazanacaktır.
3) Vialand Tema Park ve Vialand AVM çalışanları bu yarışmaya katılamazlar ve katılsa dahi ödül almaya hak kazanamazlar.
4) Kazananlar ödüllerini 31 Mayıs 2017 tarihine kadar kullanmak zorundadır. Bu tarihe kadar ödüllerini almayan veya kullanmayanların ödülü geçersiz sayılacaktır.
5) Yarışmaya gerçek kişi hesapları katılabilir.
6) Yarışmaya T.C. Nüfus kimlik sahibi kişiler katılabilir.
7) Yarışma katılımcıları kazanan sonuçlarını yine Vialandistanbul sosyal medya sayfalarından yapılacak duyurular ile öğreneceklerdir. Katılımcılara bu sayfa dışında bir sonuç bilgisi gönderilmeyecektir. Tüm katılımcıların sosyal medya sayfalarımızı takip edeceği varsayılacaktır.
8) Yarışmaya katılım için gönderilen videoları, Vialand Tema Park kendi sosyal medya sayfalarında, web sitesinde, Youtube kanalında vb. her türlü iletişim mecrasında kullanma hakkına sahiptir ve Vialand Tema Park'ın bu kullanımdan dolayı videonun sahibi herhangi bir hak talep edemez.
9) Yarışma katılımcıları bu 10 maddelik yarışma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır.