karman çorman birşey yazmış komik diye bize yutturuyor aklınca..O kadar izleyenleri var arkadasları akrabaları var tabiki onlardan birini seçecek boşuna hayal gücümü yoramam...
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
hazırladığım hikayeleri en yaratıcı ve en eğlenceli şekilde devam ettirerek sonlandıracak kişiler arasından seçeceğim 5 kişi
İçlerinden seçeceğim 5 en komik hikaye sahibi hediyeleri kapacak
diğerlerinde açıklama göremedim
blog sahibinin kazananı belirleme olayı bana saçma geldi blog sahibinin komiklik yada eğlence anlayışına bağlı 
daha kampanyanın ilk günü yazmıştım blog sahibinin eğlence anlayısına bağlı diye

beğene beğene bunu beğenmiş
hazalyilmaz zaten entel biri onun beğenebileceği yazı yazabileceğimi zannetmiyorum
arkadaşlar daha önceki kampanyada ben kazandım geldi .süper bir tarak .tara çık yani....
bu sefer kullanmamız gereken kelime yok dimi
şimid maıl gelmiş pudramdan kazanmısım çok sevindim.
Canan Hanim Merhaba;
Öncelikle Tebrikler Pudram'da yayınlanan "Saçtaki Elektriklenme" ile ilgili sorumuzu doğru yanıtladınız, ve 40. kişi olarak Braun Satin Hair Brush kazandınız, ancak bize doğum tarihinizi gün, ay ve yıl olarak geçmenizi isteyeceğiz.
Katılım koşullarında belirttiğimiz üzere 18 yaşından küçükler kampanyaya katılma şansına sahip değil.
İlginize çok teşekkürler
Şimdiden İyi Yıllar...
Canan tebrikler canım...
tebrikler...
tebrikler canancım 
tebrikler canan 
tşkrler nursencim kazanacagım hiç aklıma gelmedi bile..inş.sizlerde kazanırsınız.
Tebrikler Canan... 
teşekkür ederim..
fashion.com da ilk hikaye tamamlamanın sonucunu açıklamış çok uzun oku oku bitmedi valla kazanan forumdansa tebrikler

İlk hikayenin kazananı Öykü Doğan
Kayit olun veya
giris yapin
İşte ikinci tur kelimeler: “akıcı, pil, çanta, yeşil, ışıltı, kız kıza”
İşte örnek: “Kız kıza akıcı bir sohbete dalmıştık, ben dedim acayip bişiy var yanımda. Bir alet dedim, pille çalışır, çantada taşınır, yeşil ışığa basınca çalışır. O an Seda’nın yüzündenbışıltı geçti. Yok dedim o sandığın değil. Çıkardım Braun IONTEC Satin Hair Brush’ı çantadan. Saçımı taramaya başladım. Millet dumur.”
Kayit olun veya
giris yapinikinci tur kelimeleri yayınlanmış