Az önce 4 tane aldım. 2 nogger 1bom bom 1 Magnum. Ama az önce eşime şifre geldi sayfa kabul etmedi yalnız sikintimi var acaba
4 adet Algida yı aynı kartla mı aldınız yoksa hepsinde farklı kart mı kullandınız ?
yalnızca magnum double bal badem vardı, o da gecmiyor dedi kasiyer, sadece bögürtlenli geçiyor dedi. Magnum bal badem alabilen var mi?
4 adet Algida yı aynı kartla mı aldınız yoksa hepsinde farklı kart mı kullandınız ?
ilk gün tek kart ile aldım
yalnızca magnum double bal badem vardı, o da gecmiyor dedi kasiyer, sadece bögürtlenli geçiyor dedi. Magnum bal badem alabilen var mi?
magnum alabildiklerim.
Çikolata ve böğürtlen
Cornetto
Oreo ( Cheesecake ve fıstıklı alan da olmuş ben denemedim ama classico düşmedi bir kaç denedim

)
Nugger
normal karamelli olanı düşüyor (tarçınlı olanı denemedim deneyen varsa söylerse süper olur)
ilk gün tek kart ile aldım
magnum alabildiklerim.
Çikolata ve böğürtlen
Cornetto
Oreo ( Cheesecake ve fıstıklı alan da olmuş ben denemedim ama classico düşmedi bir kaç denedim
)
Nugger
normal karamelli olanı düşüyor (tarçınlı olanı denemedim deneyen varsa söylerse süper olur)
Tarçınlı ve waffle olanı düşmüyor.
Nogger ya da boom kodu ile Magnum ya da Cornetto kodu değişmek isteyen var mı ?
classico şifresi ile ne alabiliyoruz.
classico şifresi ile ne alabiliyoruz.
Ben oreo aldım
Ama fıstıklı olanı alan da varmış
Bugün aldığımız kod ertesi gün mü geçerli oluyor?