Bence tamamen şans... Geçen yıl eşimin arkadaşı 640 adet 4 çekiliş hakkı veren damacana şifresi girdi. Sonuç sıfır 
Ben 1 araba 2 de motosiklet kazandim, sukur baska kazandiklarim da var. Herkes kendi taktigiyle katilsin. Zaten cekilisleri az cok takip edenler kimin ne kazandigini cok iyi biliyor. Ama ben 70-80 kurusla cekilis hakki kazaniyorsam coklu katilirim. Bu yil cok katilim oluyor diyen arkadaslara belirteyim bu cekilis de nescafe de her yil daha katlanacak. Ayni Magnum cekilisleri gibi. Bu yuzden ileriki yillardansa bu yillarda daha cok katilmak daha mantikli.
Nestle bu yil ardarda harika cekilisler patlatti. Win win mantigi var, yurtdisinda da boyle adamlar.
Ben forumdan kimseyi tanımıyorum açıkçası milli piyango çekilişlerine de pek fazla katılmıyorum. İnşallah bir gün bizde şanslı oluruz sizin gibi. Çoklu katılım tabi ki şans faktörünü çok arttırır ama ben kaderciyim sanırım. Nasipse bir katılımada çıkar diyorum hep
Artik cok zor, her kazanan etrafinda onlarca kisiyi de cekilis takipcisi yapiyor. Benim 30-40 arkadasim benim kazandigimi gorup basladi. Ve artik 1 kiside en az 3 internetli cihaz var. Bu da takibi arttiriyor. Cekilisleriyle misliyle arttiriyor yani. Benim kazandigim yillarda %80 insanlar aman vermiyorlar arabayi diyordu

Ben forumdan kimseyi tanımıyorum açıkçası milli piyango çekilişlerine de pek fazla katılmıyorum. İnşallah bir gün bizde şanslı oluruz sizin gibi. Çoklu katılım tabi ki şans faktörünü çok arttırır ama ben kaderciyim sanırım. Nasipse bir katılımada çıkar diyorum hep 
katılım koşullarında göremedim ikramiye başvurularında fiş istenir mi? Damacana şifrelerinde hiç fişim yok
katılım koşullarında göremedim ikramiye başvurularında fiş istenir mi? Damacana şifrelerinde hiç fişim yok
Süre bitmiş değil, bende almadım damacanalarda. Ancak yeni siparişte fiş isteyin, kullanırsınız.
Katılım koşullarında fiş ve ya fatura ile ilgili bir ibare yok.
Az önce Carrefourdan erikli 1.5 lt sulardan aldım. Üretim tarihi bir hafta önce ama kapakta şifre yok. 1.5 litrelerdeki şifre 5 litreliklerde olduğu gibi kapağın altında koyu şekilde değil mi?