0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sarı kapaklar mı katılım yapılan? boş yok yazıyor
Binlerce şifre gönderen insanlar bunu nasıl başarıyorlar 10-15 tane şifre biriktirdim her defasında formu yeniden yazmaktan gına geldi bir çözümü var mı arkadaşlar yeşillendirin beni size zahmet.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBinlerce şifre gönderen insanlar bunu nasıl başarıyorlar 10-15 tane şifre biriktirdim her defasında formu yeniden yazmaktan gına geldi bir çözümü var mı arkadaşlar yeşillendirin beni size zahmet.facebook ile giriş yapacaksınız 1 Kez bilgilerinizi yazacaksınız daha sonra otomatik gelecek facebook ile giriş yaptığınızda
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBinlerce şifre gönderen insanlar bunu nasıl başarıyorlar 10-15 tane şifre biriktirdim her defasında formu yeniden yazmaktan gına geldi bir çözümü var mı arkadaşlar yeşillendirin beni size zahmet.facebook ile giriş yapacaksınız 1 Kez bilgilerinizi yazacaksınız daha sonra otomatik gelecek facebook ile giriş yaptığınızdafacebook sıkıntılı.hesap çalınırsa yada facebook bir nedenle kapatırsa.kazansanız hak iddia edemezsiniz.yıllar önce hesabım kapatıldı kampanya reklamı yaptığım için.yarışmanın ortasında topladığım oyalrda boşa gitti yarışmaya aktılım hakkı9mda.yalan olmasın öyle hatırlıyorum. siz siz olun mecbur kalmadıkça facebook twitter gibi uygulama üzerinden kayıt olmayın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBinlerce şifre gönderen insanlar bunu nasıl başarıyorlar 10-15 tane şifre biriktirdim her defasında formu yeniden yazmaktan gına geldi bir çözümü var mı arkadaşlar yeşillendirin beni size zahmet.facebook ile giriş yapacaksınız 1 Kez bilgilerinizi yazacaksınız daha sonra otomatik gelecek facebook ile giriş yaptığınızdafacebook sıkıntılı.hesap çalınırsa yada facebook bir nedenle kapatırsa.kazansanız hak iddia edemezsiniz.yıllar önce hesabım kapatıldı kampanya reklamı yaptığım için.yarışmanın ortasında topladığım oyalrda boşa gitti yarışmaya aktılım hakkı9mda.yalan olmasın öyle hatırlıyorum. siz siz olun mecbur kalmadıkça facebook twitter gibi uygulama üzerinden kayıt olmayınkapak ibraz ediyorsunuz kazandığınızda nasıl hak yansın ?