İlk benden duyun istedim

Çünkü başka hiçbir sitede kampanya hakkında bilgi bulamadım.
Merhaba Cafer,
Öncelikle belirtmek isteriz ki kampanyamız 6 Mart 2017’de başlayacaktır. Promosyonlu ürünlerin kapaklarının altındaki kodu, 6 Mart 2017 ile 30 Nisan 2017 tarihleri arasında Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresinden girebilirsiniz. Promosyona katılarak hem çekilişe katılıp içi Coca-Cola dolu Vestel buzdolabı kazanma şansına hem de kampanya kapsamındaki Vestel seçili ürünlerinden veya Yemeksepeti'nden indirim kodu kazanma hakkına sahip olacaksınız. Kampanya koşullarının tamamına Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresinden ulaşabilirsiniz.
Yemek sepetinden 10 TL. inidirim
Vestelden %20 indirim
içi Coca-Cola Dolu Vestel RETRO NFK510 Kırmızı Buzdolabı hediye edecekler

Görsel burada mevcut : Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinBuzdolabı 3000 TL. değerinde : Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Kampanya sadece Uyum Markette o da sadece İstanbul'da...
Market kampanyası değil arkadaşım kapak altı kampanyası sadece market bunu reklam olarak insertinde kullanmış
Market kampanyası değil arkadaşım kapak altı kampanyası sadece market bunu reklam olarak insertinde kullanmış
Aynen, ben sadece kampanyayı bu insertte gördüğüm için görsel olması açısından paylaştım.
Aynen, ben sadece kampanyayı bu insertte gördüğüm için görsel olması açısından paylaştım.
Ben yanlış anlamışım paylaşımdan. Kapak altıysa güzelmiş...
katılım yarım milyonla 1 milyon arası olur. 300 formaya bile 331 bin kişi katılmıştı.
Buzdolabı çıkması imkansız
Sadece 2.5 lt promosyonlular mı dahil?
Sadece 2.5 lt promosyonlular mı dahil?
uyum marketten kutu cola alıp katılıyorsunuz
Sadece kutu kolalarmı dahil yani.