Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinÖDÜLLER
Yarışmanın ödülleri aşağıdaki şekildedir:
Kazanan 100 katılımcıya Efsane Kutlamalar” uygulamasında girdikleri icerikleri (kelimeler – özel mesaj – fotoğraf) içeren paket tasarımlı 3 adet Damak Dikdörtgen 90g çikolata gönderilecektir.
yeğenlerim için yapıyım dedim ama koşullardaki bu maddelerden tereddütte kaldım
Katılımcılar, bu uygulamaya katılmakla, katılım amacıyla paylaştıkları bilgi, görsel ve işitsel her türlü materyale ilişkin olarak telif, kullanım ve her türlü vasıta ile yayma hakkını, dünya çapında, daimi olarak, Nestlé’ye, Nestlé grubu şirketlerine, bunların iştiraklerine, bağlı şirketlerine, bölümlerine, haleflerine ve onun idaresinde olanlara ve iznine tâbi olanlara, gayrikabilirücu vermektedirler. Ayrıca, katılımcılar söz konusu bilgi, görsel ve işitsel materyaller üzerinde herhangi bir kanun veya düzenleme gereği, sahip olabilecekleri her türlü haktan gayrıkabilirücu feragat etmektedirler.
Oluşturulan kartlar televizyon reklamı olarak ve Nestlé’nin kendi takdirine bağlı olarak karar verebileceği diğer mecralarda reklam filmi ve tanıtım materyali olarak yayınlanabilecektir. Formu dolduran kullanıcılar yaptıkları kartın televizyon reklamı olarak ve Nestlé’nin kendi takdirine bağlı olarak karar verebileceği diğer mecralarda reklam filmi ve tanıtım materyali olarak yayınlanmasını kabul etmiş sayılırlar. Seçilen kartların yayınlanabilmesi için kullanıcılar Nestlé tarafından kendilerine iletilecek muvafakatname ve izin belgesini imzalayacak ve gerekli belgeleri sağlayacaklardır. Kartın hangi kanal ve saatte yayınlanacağı ve kaç kez gösterileceği gizlidir. Bu bilgiler, elektronik kart sahibine iletilecektir.
bu konuda çok bonkör bir firma daha önce kazanmıştım
bu konuda çok bonkör bir firma daha önce kazanmıştım

ben kazanamadım bişi merakettim kazandığnızda kod mu gelıyor