ASİL TALİHLİLER:
Ad, Soyad Hediye Şehir
EMİR CÖMERTPAY 2016 Model Fiat 500 S4 İSTANBUL
ALİ SEZER IPHONE 7 32 GB İSTANBUL
İNCİ KUTSAL IPHONE 7 32 GB İSTANBUL
ENDER DAĞ IPHONE 7 32 GB İZMİR
ESRA GÜLER IPHONE 7 32 GB BOLU
MÜESSER ATA IPHONE 7 32 GB KONYA
BÜŞRA YILDIRIM IPHONE 7 32 GB İSTANBUL
MUHAMMET BURAK BOZDOĞAN IPHONE 7 32 GB MALATYA
SELİM ***** IPHONE 7 32 GB İSTANBUL
HABİBE DOLDUR IPHONE 7 32 GB İSTANBUL
MEHMET AKSOY IPHONE 7 32 GB KAHRAMANMARAŞ
YEDEK TALİHLİLER:
Sıra Ad, Soyad Hediye Şehir
SERA ARMAĞAN 2016 Model Fiat 500 S4 İSTANBUL
SAİD YAPRAK IPHONE 7 32 GB İSTANBUL
AYŞE HATİPOĞLU IPHONE 7 32 GB İZMİR
ABDULLAH AYAZ IPHONE 7 32 GB GAZİANTEP
MUSTAFA GUZEKIZ IPHONE 7 32 GB ADANA
BERFİN ****** IPHONE 7 32 GB İSTANBUL
MUHARREM YALÇIN IPHONE 7 32 GB İSTANBUL
CAFER KIR IPHONE 7 32 GB İSTANBUL
İZZET YILMAZ IPHONE 7 32 GB GÜMÜŞHANE
SERGEN GEZER IPHONE 7 32 GB KÜTAHYA
ERKAN BİLGİÇ IPHONE 7 32 GB İSTANBUL
Katılımcı Sayısı : 7766
*******= gazete ilanında okunamayan kısım
Soyisim okunmuyor, o da ilginc.
Artik araba cekilislerinde 7800 gibi dusuk katilimlari goremiyoruz, yine de olmamış. Ucretsiz internet katiliminda 7800 rakami hayal gibi. Buna ragmen 3 de 0 oldu , gecmis olsun.
Umutluydum bundan katılımın az olacağını biliyodum olmamış
Soyisim okunmuyor, o da ilginc.
Artik araba cekilislerinde 7800 gibi dusuk katilimlari goremiyoruz, yine de olmamış. Ucretsiz internet katiliminda 7800 rakami hayal gibi. Buna ragmen 3 de 0 oldu , gecmis olsun.
kısmet olmadı mı olmuyor.
Uygulamaya kayit olup cekilise katil linkinden bilgilerini birakmamis olabilir insanlar. Cekilise katilimda 2 adim vardi, su cekilise bu kadar az katilima sastim acikcasi. Koc Holdingin sadece onbinlerce calisani var. Sadece onlardan 15 20bin katilim gelmeliydi.
Uygulamaya kayit olup cekilise katil linkinden bilgilerini birakmamis olabilir insanlar. Cekilise katilimda 2 adim vardi, su cekilise bu kadar az katilima sastim acikcasi. Koc Holdingin sadece onbinlerce calisani var. Sadece onlardan 15 20bin katilim gelmeliydi.
Aracı kazanan Koç holding ( yapı kredi) çalışanı olduğu için sorun yok,gerekli katılım yapılmış yani holding içerisinde. Hayırlı olsun ne diyelim.
Aracı kazanan Koç holding ( yapı kredi) çalışanı olduğu için sorun yok,gerekli katılım yapılmış yani holding içerisinde. Hayırlı olsun ne diyelim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinbu kişi mi acaba?
Arkadaşlar Koç Holding çalışanı olması çok normal, dediğim gibi önceden forumda da yazmıştım. Koç Holding de KOÇ AİLEM kart personel sadakat programı var. Örneğin Koç Holding çalışanlarına yıl sonunda maaş kartları olan Yapı Kredi kartlarından birden 500 TL Worldpuan yatar, yada Setur'da tatilde indirim olur. Ford, Fiat araba alsanız %10 -12,5 indirim alırsınız, Arçelik beyaz eşya da aynı şekilde. Benim bir düzine arkadaşım Koç Holding iştiraklerinde çalışıyor. Koçtaş, Setur mağazaları hariç personelin başına devlet kuşu konmuş gibi oluyor.
Bu tarz kampanyaları da maille personellerine duyuruyorlar. Eminim 7600 ün zaten 5000'i Koç Holding çalışanıdır.
Beyefendinin iş deneyimleri de mükemmelmiş

Özgeçmiş perfect

Güle güle kullansınlar