Artık büyük firmalarda cimrileşti Ülker en az 1 ay zamanda yapıyordu şimdi ise 3 ay olunca milyonlarca kişi katılıyor Artık kampanyalarında tadı da kaçtı
Kuzum okadarda uğraştı şifreleri girmek için anne kim kazanmış diye soruyordu olmamış yine alış veriş kampanyalarından yana şansım hic olması zaten
1000 000 cıvarı katılım ne demek ya kampanyacılık bitmiş durumda 100 tane gönderdim elde var sıfır artık ulusal kampAnyalar yuklenmemek lazım israf para kaynı bu ders oldu bana birde son Zaman'larda süre uzun hediye az kampanyalar artık her taraftan reklam yapılıyor ulaşılan kesim artığından sayıda artmaktadır
Artık kampanyacıktan kar etmek imkansızlaştı.Hediye sayısı az ve duşuk fiyatlı urunler 90 tane huawei veriyordu metro verdiği telefonun piyasa fiyatı 1200 tl civarı,%100 şansımız olması için 90x10.000 şifre gondermek gerekiyor.5'li paketlerden tanesi 60 kr alınsa 10.000 paket metro 6000 tl ye geliyor verilen telefonun 5 katı para kampanyaya yatıralım ki telefonu kazanalım.Kaldı ki bu urun stok yapılacak yada çok tuketilecek bir urunde değildi yatırım yapmak çok büyük hata olmuş ben 40 tane gönderdim kendi adıma arada yiyordum fıstıklı olanından lafın kısası bundan böyle kampanyalara tukettiğin kadar 10,20 katılıp yapıp kısmete çıkarsa demek gerekiyor sanırım
Her gün bir telefon günlük çekiliş yapılmamış ilk gönderme bir işe yaramadı insanları aldatıp duruyorlar her gün bir telefon deyip kampanya yapılıyor daha sonra bir milyon kişinin içinde 90 kişiyi seçiyorlar