arkadaşlar çocukları yarın şu moanaya götüreyim istiyorum. 4 tane bilet lazım. bildiğiniz bi kampanya
varmıdır? uygun alabileceğim?
arkadaşlar çocukları yarın şu moanaya götüreyim istiyorum. 4 tane bilet lazım. bildiğiniz bi kampanya
varmıdır? uygun alabileceğim?
çevrenizdeki digiturk abonelerine söyleyin. en son digiturk bilet veriyordu.
Bugün reklam gördüm ama firma hatırlamıyorum sınırsız sinema bileti 49 tl mi ne diyordu . Google arayın isterseniz
Bugün reklam gördüm ama firma hatırlamıyorum sınırsız sinema bileti 49 tl mi ne diyordu . Google arayın isterseniz
bahsettiğiniz sinemia uygulaması ancak dedikleri gibi sınırsız değil günde bir bilet alınabiliyor.
Avşar sinemalarında geçerli 2 biletim var düşünürseniz
Annemlerde var. Nası veriyor acaba? Dijitürk
Annemlerde var. Nası veriyor acaba? Dijitürk
• 20 Ocak 2017 tarihinde vizyona giren filmin gösterildiği Cinemaximum Sinemalarında Disney’den Moana filmi için sınırlı sayıda hediye bilet kampanyasıdır.
• Kampanyadan yararlanmak için “MOANA” yazıp, tüm operatörlerden 3555’e sms gönderebilir veya digiturk online işlemlerden giriş yapabilirsiniz.
• Sms bedeli tarifeniz üzerinden ücretlendirilmektedir.
• Gelen kampanya şifresini sinema gişesindeki görevliye göstererek hediye biletten yararlanılır.
• Kampanya 3.000 adet şifre ile sınırlıdır.
• Bir Digiturk üyeliği en fazla 1 adet kampanya şifresi alabilir.
• Alınan şifreler 20 Ocak 2017 tarihinden itibaren, film vizyondan kalkana kadar geçerlidir.
• Şifre, IMAX, 4DX ve DBOX hariç tüm Cinemaximum sinemalarında geçerlidir.
• Kampanyadan sadece Film ya da Avantaj paket sahibi üyeler yararlanabilir. (Film ya da avantaj paketi hediye edilen üyeler kampanyadan faydalanamaz).
• Digiturk Müşteri Hizmetleri (0212)473 73 73