arkadaşlar merhaba bugün size eşimin anlattığı bi durumu anlatıcam oturduğumuz apartmanın 2.katında bir aile var yeni evliler daha çocukları yok henüz üst katımızdaki abladan durumlarını kötü olduğunu öğrenmiş eşim öte beri alıp bugün gittiler evine eşim ağlamamak için zor tutmuş kendini o bana anlattı evlerine girdim halıları bile yok diyor bi polar sermişler yere mutfağa girmişler diyomuş abla sandalye vercem ama bitane sandalye var evde demiş neyse oturup konuşmuşlar eşi yazın inşaatlarda çalışıyormuş fakat şuan kış olduğu için iş te bulamamış evlerinde yemeğe bi ekmekleri bile yok desem yeridir.hastaneye gidecem diyor sağlık güvencemiz olmadığı için gidemiyorumda diyor 400 tl doğalgaz faturası gelmiş e nası ödiyeceksiniz demişler alyansı küpemi bozdurup ödiyecem abla demiş bi çay falan koyayım demiş eşim diyor çayları bile yok yani biz yok zahmet etme dedik diyor bende gerçekten çok üzüldüm durumlarına biz elimizden geldiğince yardım edicez bundan sonra ama buraya konu açmak geldi aklıma elinde kampanyalardan kazandığınız öteberi bile olsa fazla varsa gönderseniz gerçekten çok sevap kazanırsınız yardımcı olmak isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilir şimdiden Allah razı olsun hepinizden
Whats up ım 5548129896 burdan ulaşabilirsniz