eylül-aralık döneminin gümüş kapaklı pepsileri bu kampanyaya da dahil mi? reyonlarda daha yeni kampanya tarihli bulamadım o yüzdende almadım 
Litrelik pet şişeler dahil olmalı ama açma halkalarında sadece mavi ve siyah renkli olanlar dahil olur.
TÜM PEPSİLERDE;
15.09.2016 (SAAT: 00:00) - 31.12.2016 (SAAT: 23:59) Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelinde kampanyalı Pepsi 330ml kutu ürünlerinin lacivert renkli açma halkaları veya Pepsi 1L PET ürünlerinde herhangi birini satın alarak gümüş renkli kapakları altındaki şifreyi ad, soyad, adres ve telefon bilgileri ile birlikte Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin (ücretsiz) internet sitesindeki ilgili alana eksiksiz olarak giren katılımcılara her şifre için bir (1) çekiliş hakkı verilecektir. DİYE YAZIYOR YENİ ÜRÜN OLMAYACAK SANIRIM...... KAMPANYA GÖRSELİ DE YOK BULAMIYORUZ BU ÇEKİLİŞTE GARİPLİK VAR SANIRIM....
eski ürünler var evet yenilerii göremedim bende.
Çekiliş 20.04.2017 tarihinde saat 10:00’da Mucize Tanıtım ve Organizasyon Hizmetleri Ltd. Şti. Toplantı Salonu, Eski Osmanlı Sk. No:10/5 Mecidiyeköy-Şişli / İstanbul adresinde yapılacaktır. Kazanan talihliler 24.04.2017 tarihli Güneş gazetesinde duyurulacaktır.
6 eksik katılım ile 16 katılım yaptım

Kola stoğu yenilenmişti marketin
Renksiz açma halkalı kutular gelmişti
Kod vardı onlarda da ama geçersiz kod dedi
Hakkımızda hayırlısı olsun
Son dakikalarda 5 katılım yaptım ben de.
Kocaeli de hiç bulamadım kaç yere baktım yoktu katılım yapamadım
Bakalım buda bitti hayırlısı
Çekilişi izleyecek olan var mı acaba ?
Yarın değil mi bunun çekilişi ?