Gönderen Konu: Pınar Çocuk Resim Yarışması(Sağlık ve Spor Konulu)  (Okunma sayısı 1350 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
  • Sabır şükür,dua açar her kapıyı
Pınar Çocuk Resim Yarışması’nın bu yılki konusu belli oldu: «Sağlık ve Spor» Tüm çocuklarımızın birbirinden güzel eserlerini bekliyoruz.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

1. Yarışmaya ilkokul ve ortaokul öğrencileri, 25 cm x 35 cm veya 35 cm x 50 cm ölçülerinde, resim kâğıdına
yapılmış resimlerle katılabilirler.
2. Her türlü resim ve boya malzemesini kullanmak serbesttir. (Sulu boya, pastel boya, kuru boya, yağlı boya
vb.)
3. Yarışmanın konusu; “Sağlık ve Spor” olarak belirlenmiştir.
4. Resimler en geç 1 Nisan 2017 tarihine kadar "Yaşar Birleşik Pazarlama Dağıtım Turizm ve Ticaret A.Ş.-
Esenşehir Mahallesi Sarıgazi Yolu Caddesi No: 44 Ümraniye/ İstanbul’’ adresine gönderilmelidir.
5. Resimlerin arka yüzünün sağ alt köşesine, yarışmacı öğrencinin; adı, soyadı, sınıfı, okulu ve okul adresi, ili,
ilçesi, coğrafi bölge bilgisi ve okul telefon numaraları açık olarak yazılmalıdır. Bilgileri eksik olan öğrencilerin
resimleri değerlendirmeye alınmayacaktır.
6. Yarışmacılara ve resim öğretmenlerine ait bilgiler sadece yarışma amacıyla kullanılacak olup kesinlikle
üçüncü şahıslar ile paylaşılmayacaktır.
7. Bireysel olarak veya okullardan gönderilen resimlerin ön ve final elemeleri, konusunda uzman beş ya da yedi
kişilik bir seçici kurul tarafından Mayıs 2017'de yapılacaktır.
8. Yaşar Holding ve Yaşar Holding’e bağlı şirket çalışanlarının çocukları yarışmaya katılamazlar.
9. Yarışma sonuçları 15 Mayıs 2017 tarihinden itibaren “www.pinar.com.tr” web sitesinde ve “pinarlayasam”
Facebook ve Instagram sayfalarından yayınlanacaktır.
10. Ödüllendirme;
• Tüm illerden gelen resimlerin değerlendirilmesi sonucunda Türkiye çapında her coğrafi bölgeden 2 öğrenci,
KKTC’den 1 öğrenci, Almanya’dan 1 öğrenci, Katar'dan 1 öğrenci, Birleşik Arap Emirlikleri'nden 1 öğrenci, Suudi
Arabistan’dan 1 öğrenci, Kuveyt’den 1 öğrenci ve sosyal medya aracılığıyla 1 öğrenci olmak üzere toplam 21
asil ve 21 yedek öğrenci seçilecektir.
Pınar Sanat Haftası’na katılıma hak kazanan öğrenciler, ödül olarak İstanbul’da 12 – 16 Haziran 2017 tarihleri
arasında 5 gün boyunca Ressam Ergin İnan ve ekibi yönetiminde, profesyonel malzemelerle atölye çalışması
yapmaya hak kazanacaktır ve çocuklara profesyonel resim malzemelerinden oluşan bir resim çantası ile birlikte
katılım sertifikası verilecektir.
• Pınar Sanat Haftası’na katılım hakkı kazanan 21 öğrenciye, ayrıca Haziran 2017 tarihinde birer adet Samsung
tablet hediye edilecektir.
• Pınar Resim Yarışması’na katılarak jüri değerlendirmesi sonucunda belirlenen 21 yedek öğrenciye,
profesyonel resim malzemelerinden oluşan bir resim çantası hediye edilecektir.
• Öğrencilerin, Pınar Sanat Haftası’na velisi ile birlikte gelmesi zorunludur. Fakat atölye çalışmalarına sadece
öğrenciler katılacaktır.
• 5 gün boyunca Yaşar Holding Gıda Grubu tarafından ağırlanacak olan öğrenciler, sabah saatlerinde
katılacakları atölye çalışmalarının devamında, düzenlenecek geziye velileri ile katılma imkânına da sahip
olacaktır.
• Kazanan öğrenci ve öğrenci velisinin ulaşım, konaklama ve yemek masrafları Yaşar Holding Gıda Grubu
tarafından karşılanacaktır.
• Öğrenciler, atölye çalışmalarına katılıp katılmayacaklarını en geç 18 Mayıs 2017 tarihine kadar (0216) 528 48
00 (dah:4919) numaralı telefondan Yaşar Holding Gıda Grubu Kurumsal İletişim Direktörlüğü - Pınar İlköğretim
Öğrencileri Arası Resim Yarışması Sekretaryası’na bildirmelidir.
• 18 Mayıs 2017 tarihine kadar katılıma dair herhangi bir bildirim yapılmazsa, o öğrencinin yerine yedek
listeden başka bir öğrenci, Pınar Sanat Haftası’na katılmaya hak kazanacaktır.
• 36. Pınar Resim Yarışması seçici kurulu tarafından seçilen 21 eser sahibi öğrenciye birer adet olmak üzere
toplam 21 adet Samsung Tablet hediye edilecektir. Samsung Tablet ödülü, kazanan öğrencilere, 12 – 16
Haziran 2017 tarihleri arasından gerçekleştirilecek olan Pınar Sanat Haftası organizasyonu esnasında takdim
edilecektir. Sağlık sorunu dışında Pınar Sanat Haftası’na katılmayan öğrenci, Samsung Tablet ödülü kazanma
hakkından feragat etmiş olduğunu kabul eder. Bu durumda yedek listeden seçilerek Pınar Sanat Haftası
organizasyonuna katılan öğrenci, Samsung Tablet ödülünü almaya hak kazanır. Sağlık sorunu sebebi ile Pınar
Sanat Haftası organizasyonuna katılamayan öğrenciye, sağlık sorunu ile ilgili raporunu 15 – 18 Mayıs 2017
tarihleri arasında Resim Yarışması Sekreteryası’na ibraz etmesi halinde Samsung Tablet ödülü 2017 Haziran ayı
içinde takdim edilecektir.
• Pınar Süt Mamulleri San. A.Ş, Pınar Sanat Haftası’na katılmaya hak kazanan ve katılan 21 öğrenci içinden
Ressam Ergin İnan’ın belirleyeceği başarılı 3 öğrenciye Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı aracılığı ile bir yıl burs
verecektir. Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı’nın bursları eğitim ve öğretim yılını kapsar. Burs süresi 9 ay olup, aylık
burs bedeli 150 TL’dir ve karşılıksız olarak verilir.
11. 36. Pınar Çocuk Resim Yarışması kapsamında Pınar markasına ait sosyal medya hesaplarından
düzenlenecek kampanya ile çocukların #36.PınarÇocukResimYarışması hashtagi ile resimlerini sosyal medya
hesapları üzerinden paylaşması istenecektir. En çok beğeni sayısı alan ilk 10 resim konusunda uzman beş ya da
yedi kişilik bir seçici kurul tarafından Mayıs 2017'de yapılacak ana jüri elemesine katılacaktır. Ana jüri
tarafından seçilen bir kişi Pınar Sanat Haftasına katılım hakkı kazanacaktır. Kazanan öğrenci ve öğrenci velisinin
ulaşım, konaklama ve yemek masrafları Yaşar Holding Gıda Grubu tarafından karşılanacaktır.
Kaf dağı kadar yüksekte oIsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma! Her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzüIürsün..