@admin bende sizin gibi youtubede kanal açmayı uzun zamandır istiyorum.çokta konsept araştırması yaptım.fakat farklı birşeyler bulmak lazım.yada yapılan bir şeyi farklı bir konsepte sunmak. yaza doğru kısmetse yapacağım var kadamda dolu proje. bende biraz ekrana çıkma fobisi var.resimli videolu kampanyalara bu yüzden katılmıyorum.tipsiz biride değilim ama var işte böyle bir fobim

@admin gelelim sizin video olayına. öncelikle sadece ingilizce başlıklı yazı dikkat çekmez.yanına yada parantez içinde türkçesini yazmalısınız. çoçuklu videolarda ürün tanıtımını fiyatını nerden alınabileceğini yazmalısınız.bunu yapmıyorsanız o çoçuğun yüz ifadesi olarak çok sevimli bir varlık olması lazımki popüleritesi olsun

yada ikiside olsa fena olmaz.
çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama bence videoda çocukta kullandığı sevdiği şeyleri yorumlasın.onu izleyen evebeynler ve çocuklar etkilenebilir takip konusunda. ama çocuğun tutuğu takımla ilgili paylaşım yapmayın formalar felan varsa odada kaldırın.her çocuk futbol delisi olmasın farklı görünün

video kalitesi fena değil. kulladığınız her ürünü her detayı paylaşın.kamera markası tripod ve kaç megapixel .hangi konumda çektiğiniz felan