Gönderen Konu: Messenger 10 Yaşında!  (Okunma sayısı 17575 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı adamoda

• Usta Kampanyacı
Ynt: Messenger 10 Yaşında/Eksik Fotoğrafı Bul Albümü Tamamla
« Yanıtla #20 : 14 Aralık 2009, 01:09:53 »
link bend ehata veriyooo

Dehsetim.Ben

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 14 Aralık 2009, 01:11:30 »
 Messenger 10 yaşında ödüllü kampanyası, BELLEVUE RESIDENCES AYDIN SOK NO 7 LEVENT ISTANBUL adresinde faaliyet gösteren MICROSOFT Bilgisayar Yazılım Hizmetleri Ltd. Şti.  (bundan sonra Microsoft olarak adlandırılacaktır) tarafından düzenlenmektedir.

Messenger Buddy’nin Fotoğraf Albümü ödüllü kampanyası, aşağıdaki şartları kapsar ve tüm katılımcılar bu şartları kabul etmiş sayılır.

Kampanya 14 aralık 2009 Pazartesi saat 09.00’da başlayacak,  29 Aralık 2009 Salı saat 18.00’de sona erecektir.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinde yayınlanan Messenger Buddy’nin Fotoğraf Albümü ödüllü kampanyasına katılabilmek için Microsoft’un belirtmiş olduğu şartları eksiksiz yerine getirmek esastır.

Kampanya süresince Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresindeki  internet sayfasına girerek veya bannerlar vasıtasıyla siteye yönlenerek arkadaşlarına yönlendirme yapan kişiler çekilişe katılma ve hediye kazanma hakkı kazanacaklardır.

Bu kampanya Milli Piyango İdaresi'nce belirlenen çekiliş ve ikramiyeler kapsamı dışında kalmaktadır.

Bu kampanyaya, kampanyanın yapıldığı gün itibariyle 18 yaşından küçük olanlar katılamaz; katılmış ve kazanmış olsalar bile ödülleri alamazlar.

Kampanyada aynı kişinin tek bir hediye kazanma şansı bulunmaktadır.

Kampanyaya katılım için katılımcılardan herhangi bir ücret talep edilmeyecektir. Kampanyaya katılmak için Microsoft ürünlerinden satın almak bir ön koşul olmayacaktır.

Eksik ya da yanlış beyan edilmiş bilgilere sahip katılımcılar, armağan kazansalar dahi bu haklarını kaybederler. Bu gibi durumlarda Microsoft’un hiç bir sorumluluğu yoktur.

Yarışmacılar her gün web sitesinde ipucu olarak verilmiş sayfalarda gizli Messenger Buddy görselini bulmaya çalışırlar. Fotoğrafı bulup en az 3 arkadaşına tavsiye eden yarışmacılar çekilişe hak kazanırlar. Çekiliş sonucu MP bileti kazanan talihlilere günlük, AFM sinema bileti ve Buddy USB Bellek kazanan talihlilere ise kampanya sonunda e-posta aracılığıyla bilgilendirme yapılacaktır.

Kampanya tarihleri süresince her gün çekilişle belirlenen 30 kişi Bilyoner.com’dan çeyrek Milli Piyango bileti almaya hak kazanır. Kampanya sonunda ayrıca yapılacak olan çekilişle belirlenen 75 kişi çift kişilik AFM sinema bileti ve 150 kişi Buddy USB Bellek kazanacaktır.

Kazanan talihlilerin tam listesi 30 Aralık Çarşamba saat 11.00’de yayınlanır.

Bilyoner.com’dan hediye kazanmış talihlilerin hediyelerini alabilmesi için Live10 yazıp ad soyad, TC kimlik no ile birlikte e-mail olarak gönderilmiş kampanya kodunun kazanılan gün saat 18.00’e kadar 2525’e göndermesi gerekmektedir. 2525’e kampanya kodunu gönderen ve henüz bilyoner.com üyesi olmayan kullanıcıların otomatik üyeliği Bilyoner.com tarafından yapılıp bileti otomatik yüklenecektir.  Kampanyadan yalnızca Turkcell hat sahipleri faydalanabilir.

AFM sinema bileti kazanan talihler 15 Ocak’a kadar isim, soyad ve sinema tercihlerini Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine e-mail yolu ile geri bildirmekle yükümlüdürler. Haklarını, bildirmiş oldukları sinema gişesinde; messenger talihlisi olduklarını ve isimlerini söylemek şartı ile 15 Ocak - 15 Şubat tarihleri arasında belirtmiş oldukları lokasyonda istedikleri  film ve seans için kullanabilirler. Belirtilmiş tarihler dışındaki geri dönüş yapan talihliler haklarını kaybetmiş sayılırlar.
Hediye kazanan talihliler, e-posta vasıtasıyla bilgilendirileceklerdir. Elektronik ortamda teknik nedenlerden dolayı oluşabilecek gecikmelerden dolayı kampanyayı düzenleyen sorumlu tutulamaz. Katılımcıların tebliğ ettikleri e-posta adreslerinin eksik veya hatalı olması nedeniyle gönderinin ulaşmaması durumunda, kazananların İnternet sitesinde yapılacak ilan ile belirtilmesi, kazanan şahsa tebligat yapıldığı anlamına gelir ve kazanan sonucu tebellüğ etmediği veya geç ettiği gerekçesiyle herhangi bir hak iddia edemez.

Hediye kazanma hakkı satılamaz, devredilemez, ertelenemez, nakde veya mala çevrilemez.

İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenecektir.

MP Bileti ve AFM sinema biletleri kazanan kişilerin kendilerine gelen e-postadaki yönlendirmeleri takip etmeleri yeterlidir. Buddy USB Bellek kazanan talihlilerin hediyeleri kampanyayı takip eden bir sonraki ayın sonuna kadar bize iletecekleri posta adresine kargo ile gönderilecektir.

Hediyeleri teslim alabilmek için, kampanya kayıtlarındaki bilgilerin doğruluğunun ispatı amacıyla geçerli bir nüfus cüzdanının ibrazı gereklidir.

Kampanya esnasında, sonuçları lehlerine değiştirmek amacıyla bilgisayar teknolojilerini kötü niyetle kullanan kişilerin kayıtları ve farklı e-posta adresiyle aynı kişi tarafından yapılan kayıtlar tespiti durumunda, bu kişilerin kayıtları sistemden hiçbir uyarıda bulunulmaksızın silinecektir.

Microsoft, bu kampanyaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve bağlı sistemlerinden kaynaklanan hata ve veri kayıplarından, söz konusu bilgisayar ve bilgisayar sistemlerine üçüncü şahısların yetkisiz erişimi ile benzeri durumlardan doğabilecek sorun ve zararlardan dolayı sorumlu tutulamaz.

Microsoft, hediyeleri, kapsamını, kampanya kurgu ve yapısını önceden haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.

Bu kampanyaya Microsoft, Bilyoner.com, AFM  ve Adinteractive çalışanları ile birinci dereceden yakınları katılamazlar. Katılıp ödül kazansalar dahi bu haklarını kullanamazlar.

Gizlilik ilkesi çerçevesinde, katılımcıların kişisel bilgileri, sahiplerinin izni olmaksızın kampanyayla ilgili kurumların dışında (kargo şirketi, vb.) hiçbir kurum veya kişi ile paylaşılmayacaktır. Ancak ödül kazanan kişiler ad-soyad-şehir bilgilerinin internet üzerinde yayınlanmasını kabul ederler.

İhtilaf vukuunda, İstanbul Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.

Çevrimdışı gulsevdam

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 14 Aralık 2009, 10:29:27 »
Bilgilerinizi paylaşmaya çalıştığınız sitede bir sorun var. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (Kullanılmakta olan etki alanı (messenger10yasinda.com) kayıtlı etki alanıyla (Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin) eşleşmiyor.) 

bu uyarıyı alan var mı?
...

fostage

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 14 Aralık 2009, 10:36:05 »
Bende Açıldı .

çekilişe katılmaya hak kazandın!

Kampanyamız 29.12.2009 tarihinde sona erecek ve kazananlar 30.12.2009 tarihinde yine burada açıklanacak...

Bol şans!

Çevrimdışı gloom4u

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 14 Aralık 2009, 10:47:29 »
ben bulamadım :( aslında ne aradıgımıda tam bilmiyorum :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı self_control

• Usta Kampanyacı
  • tamda avatar altı :Pp
« Yanıtla #25 : 14 Aralık 2009, 10:49:32 »
güzelmiş. bende buldum. bakalım ne olcak :d

GS FAN CLUB

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #26 : 14 Aralık 2009, 11:29:11 »
hergunmu gonderıcez acaba yoksa bır kereye mahsusmu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Dehsetim.Ben

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 14 Aralık 2009, 11:41:46 »
Lütfen Önemsiz Mesajlar Yazmayın Arkadaşlar

[Forum mesajları ile ilgili kurallar]
1. Konulara yalnızca bilgi edinebilmek için, bilgi alabilmek için veya konu hakkında yorumlarınız için mesajlar yazılabilir
2. Teşekkürler, bana çıkmaz, inş. bana çıkar vb.. gereksiz mesajların yazılması yasaktır. Bu tür mesajlar gerekli görüldüğünde bilgi verilmeden silinecektir. Mesaj sayısını yükseltme amacında olanlar ise ayrıca uzaklaştırma cezası alacaktır
3. Konu açmadan önce arama butonu kullanılarak konunun açılıp açılmadığına bakınız, açılmamışsa konuyu açınız. Aksi takdirde 2. kez açılan konu bilgilendirme yapılmadan silinecektir
4. Üyelerin kişisel düzenleyecekleri kampanyalarda kazanırsam şartını koştuğu, para ödüllü veya maddi değeri yüksek olan hediyeler verdiği kampanya konuları açması yasaktır. Bu türden açılan konular bilgi verilmeksizin silinecektir

Ayrıca artık teşekkürlerinizi yeni eklediğimiz teşekkür et butonunu kullanarak iletebilirsiniz

Herşey daha düzenli bir forum ve sizlere daha sağlıklı bir ortam sunabilmek için.
Kurallara uyduğunuz için teşekkürler...

Teşekkür butonu
Forumda bazı üyelerimizin mesaj sayılarını arttırmak için gereksiz yere her başlığın altına teşekkür mesajı yazması nedeniyle foruma teşekkür butonu eklenmiştir.
Teşekkür etmek istediğiniz zaman mesaj sayfasının altında bulunan "Teşekkür Et" butonunu kullanabilirsiniz.
Bunun dışındaki mesajlar moderatörler tarafından silinecektir.

Çevrimdışı conglomera

• Usta Kampanyacı
  • Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.
« Yanıtla #28 : 14 Aralık 2009, 12:23:38 »
bende msn oturumum açık olmasına rağmen uygulamaya girince oturum aç kısmı çıkıyor ve tamama tıklayınmca yeniden şifre girişi istiyor. katılanlar şifre girişi yaptılarmı oraya.

Dehsetim.Ben

• Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : 14 Aralık 2009, 12:29:13 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bende msn oturumum açık olmasına rağmen uygulamaya girince oturum aç kısmı çıkıyor ve tamama tıklayınmca yeniden şifre girişi istiyor. katılanlar şifre girişi yaptılarmı oraya.

Kendi adıma Evet zaten başka türlü kabul etmiyor.