0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hergün katılabiliyomuyuz
bişi cıkarsa bize ne alcaksın neron =))
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbişi cıkarsa bize ne alcaksın neron =))bişey çıkarsa ve de beni buralarda bulabilirseniz istediğinizi alıcam
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbişi cıkarsa bize ne alcaksın neron =))bişey çıkarsa ve de beni buralarda bulabilirseniz istediğinizi alıcam demek sizi bırakıp kacıcam diosun cok ayıp ama
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbişi cıkarsa bize ne alcaksın neron =))bişey çıkarsa ve de beni buralarda bulabilirseniz istediğinizi alıcam demek sizi bırakıp kacıcam diosun cok ayıp ama sizleri nasıl bırakabilirim ki her zaman kalbimdesiniz.. bedenim uzaklara gitmiş olabilir ama ruhum asla
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbişi cıkarsa bize ne alcaksın neron =))bişey çıkarsa ve de beni buralarda bulabilirseniz istediğinizi alıcam hawai, dubai, fildişi gibi yerlerde görebiliriz neronu