hundai çekinde ne sorun yaşadınız? aktifleştirdik kartı ama kullanmadık
Tebrikler herkese bizim de bir tane var hayret ilk defa opetten kazanıyoruz.. şimdi kodlar msj lamı geliyor telefona onunla gidip mi alıcaz nasıl olacak??
Opet yakıtlarınız uygun fiyata alınır.
hundai çekinde ne sorun yaşadınız? aktifleştirdik kartı ama kullanmadık
kargo gelmedi. aradım takip kodu verdi. yazdığımda öyle bi kod yoktur dedi. tekrar aradım aramada isimi bulamıyorum dedi. Araştırmaya alındı konu
Kazanmisim hayrett 😀😀 telefona kod mu geliyor nasil oluyor?
1 tane de bende var, tebrikler...
peki hani bu ikinci defa yapılan yarışma. tekrar onaylıyorduk ama telefona gelmiyordu kod.katılıp katılmadığımızı bilmiyorduk. böyle olmasına rağmen onay kodu cep teline gelmemesine rağmen kazanan oldumu. olduysa eğer otomatik olarak çekilişe katıldık ikinci defa demektir
peki hani bu ikinci defa yapılan yarışma. tekrar onaylıyorduk ama telefona gelmiyordu kod.katılıp katılmadığımızı bilmiyorduk. böyle olmasına rağmen onay kodu cep teline gelmemesine rağmen kazanan oldumu. olduysa eğer otomatik olarak çekilişe katıldık ikinci defa demektir
Bu kampanyada böyle bir şey olmaz.
Bu kampanyada böyle bir şey olmaz. 
öyle oldu ya.katıldım ilk yarışmada onay geldi. ikincisinde katıldım bu sefer onay gelmedi.hatta aynı durum bir kişinin daha başına gelmişti.yazmıştı foruma hatta