0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAdana Az Önce Geldi şimdi bu gelen cardta kazanan ismi yok.kendi adıma kazanmamıştım zaten.kendi telefonumuda vermemiştim. şimdi bu card a kendi üyeliğimi yapıp kendi telefonumla kaydolup 50 liradan faydalanabiliyormuyuzHayırlı olsun sürat kargo mu getirdi?Size gelen kartı istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz,yalnız kayıt gerekebilir.kargo arabasına benzeyen beyaz ama firma logosu olmayan bir araç getirdi getirenin üzerine baktım montuda göremedim firma logosu bu arada soruma yanıt alamadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAdana Az Önce Geldi şimdi bu gelen cardta kazanan ismi yok.kendi adıma kazanmamıştım zaten.kendi telefonumuda vermemiştim. şimdi bu card a kendi üyeliğimi yapıp kendi telefonumla kaydolup 50 liradan faydalanabiliyormuyuzHayırlı olsun sürat kargo mu getirdi?
Adana Az Önce Geldi şimdi bu gelen cardta kazanan ismi yok.kendi adıma kazanmamıştım zaten.kendi telefonumuda vermemiştim. şimdi bu card a kendi üyeliğimi yapıp kendi telefonumla kaydolup 50 liradan faydalanabiliyormuyuz
@hicazfaslı 50 lira kartın içinemi yüklü peki