Gönderen Konu: Yıl Başında Dolar Ne Kadar Olacak?  (Okunma sayısı 3501 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
Yıl Başında Dolar Ne Kadar Olacak?
« : 24 Kasım 2016, 10:04:27 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresi üzerinden gerçekleştirilecek olan yarışma 23.11.2016(Saat:00.01)-15.12.2016(Saat:18.00) tarihleri arasında Limec Teknoloji A.Ş. tarafından düzenlenmektedir.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin internet sitesine (ücretsiz) girip yılbaşı dolar kuru tahmini, isim, soyisim, e-posta, telefon bilgilerini paylaşarak yarışmaya katılacaklardır.

Yarışma sonunda doğru tahminde bulunan kullanıcılara 0,5 gram altın hediye edilecektir.

Katılımcı uygulamayı kabul ettiğinde, Limec Teknoloji A.Ş. kullanıcıların ad, soyad, e-mail ve telefon bilgilerini kampanyalar hakkında bilgilendirmek için kullanım hakkına sahip olur ve 3. şahıslar ile paylaşabilir.

Kampanya sonunda kazanan kişilerle telefon ile iletişime geçilecektir. Bu mesajda kazanandan istenecek ad-soyad ve iletişim bilgilerinin eksik veya yanlış olması nedeniyle yaşanacak olan aksaklıklardan Limec Teknoloji A.Ş. sorumlu değildir.

Tam ve doğru bilginin verilmemiş olduğunun tespiti halinde, kampanya katılımı tamamlanmamış sayılır ve bu nedenle geçersiz kabul edilir. Böyle bir durumdaki katılımcılar herhangi bir hak iddia edemezler. Limec Teknoloji A.Ş. katılımcıların kampanyaya katılım uygunluğunu doğrulama ve kampanyaya katıldıkları iletişim bilgilerini teyit etme hakkını saklı tutar.

Limec Teknoloji A.Ş. katılımcının e-posta adresine ürün pazarlama bilgileri gönderme ve kampanya kapsamında iletilen tüm mobil telefon numaralarına Limec Teknoloji A.Ş. ile ilgili bilgi vermek amacıyla iletişime geçme hakkını saklı tutar. Katılımcılar bu hususu peşinen kabul etmiş sayılırlar.

Yılbaşı dolar kuru 01.01.2017 tarihinde belli olduğunda. Kazananlar, 02.01.2017 tarihinde Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfası üzerinden duyurulacaktır.

Kampanyaya katılım ve sitedeki işlemler ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir. Katılım için başka ticari bir koşul aranmamaktadır.

Limec Teknoloji A.Ş. çalışanları kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez ve Limec Teknoloji A.Ş.’nin bundan dolayı herhangi bir sorumluluğu doğmaz.

18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödülleri teslim edilmez.

Yarışmaya yurt dışından katılımda bulunanlar, ödül kazanamazlar.

Kazanılan ödül değiştirilemez, devredilemez, iade edilemez veya nakde dönüştürülemez.

İkramiyeye konu olan eşya ve-veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.

Uygulamada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıların belirlenmesi durumunda bu katılımcı ödüle hak kazanamayacak olup, Limec Teknoloji A.Ş.’nin yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.

Limec Teknoloji A.Ş. yarışmaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.

Yarışma neticesinde yapılacak jüri değerlendirmesi ile belirlenecek katılımcılar, isimlerinin Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfası aracılığıyla açıklanmasını kabul etmiş olurlar.

Kampanya'ya katılanlar işbu Kampanya Katılım Koşulları’nı kabul etmiş sayılırlar. Limec Teknoloji A.Ş. kampanya Katılım Koşulları’na uygun davranıp davranılmadığını dilediği şekilde değerlendirme ve denetleme hakkını saklı tutmaktadır.

Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Limec Teknoloji A.Ş. ’nin her türlü kayıtları esas alınacaktır.

Limec Teknoloji A.Ş. ’nin kampanyayı herhangi bir zamanda sonlandırma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkı mahfuzdur. Bu Kampanya'ya katılan herkes yukarıdaki şartları gayrikabili rücu kabul, beyan ve taahhüt etmiş sayılır.

Bu çekiliş Limec Teknoloji A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresinin 12.12.2013 tarihli ve 24951361-255.05.02/4672-11502 sayılı izni ile izin kapsamı dışında düzenlenmektedir.

Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır. Katılımcıların Kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi, katılımcıların beyanına dayanan bilgiler çerçevesinde, münhasıran Limec Teknoloji A.Ş. tarafından yapılacaktır. Limec Teknoloji A.Ş. bu koşullar ve kuralları gerektiğinde katılımcılarına önceden haber vermeksizin değiştirebilir. Koşullar ve kurallardaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır. Bu nedenle katılımcılar, güncel koşullar ve kuralları öğrenmek için bu sayfayı düzenli olarak ziyaret etmeleri gerektiğini kabul ederler.

Koşullar ve Kurallar'ın herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.

Kapat
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı hattrick

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Yıl Başında Dolar Ne Kadar Olacak?
« Yanıtla #1 : 25 Kasım 2016, 17:11:17 »
Forumdaki arkadaşlara yardımcı olayım bari :) yıl sonunda 3.60 sınırına dayanmış olacak
Not:geçen ay garanti bankasından istifa ettim.
« Son Düzenleme: 25 Kasım 2016, 21:59:20 Gönderen: ozcartman »

ozcartman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 25 Kasım 2016, 21:59:29 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Forumdaki arkadaşlara yardımcı olayım bari :) yıl sonunda 3.60 sınırına dayanmış olacak

ben de 3.40 altı olacak diyorum seneye görüşürüz :)

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #3 : 25 Kasım 2016, 22:31:37 »
3,52 :)
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı deliefe06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 26 Kasım 2016, 08:29:44 »
bende 3.60 üstü diyorum gidişat onu gösteriyor.Herhangi bir engelleme olmazsa

Çevrimdışı hattrick

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #5 : 26 Kasım 2016, 18:25:53 »

ben de 3.40 altı olacak diyorum seneye görüşürüz :)

Çok büyük bir mucize lazım :) seneye görüşelim :)

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
« Yanıtla #6 : 26 Kasım 2016, 18:27:54 »
Sınır kapılarını açıp,sığınmacıları şutlarsak 3 liranın altına iner. ;D

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 26 Kasım 2016, 18:36:24 »
Artık 3 liranın altı hayal diyorum :)) artık en fazla yükselişi stoplarlar inmez bence. 3.5 diyorum ben de
:)

Çevrimdışı ajdarfan

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #8 : 26 Kasım 2016, 19:14:45 »
10 kuruş

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #9 : 26 Kasım 2016, 19:15:41 »