Gönderen Konu: CarrefourSA & Doritos Mix  (Okunma sayısı 7467 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Ynt: CarrefourSA & Doritos Mix
« Yanıtla #40 : 03 Aralık 2016, 22:02:19 »
@winy change.org da imza kampanyasi baslatalim. Bireysel mail le bu is olmayacak. Forumdan 150 - 200 imza toplansa o da birşeydir.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı baypipo2002

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #41 : 04 Aralık 2016, 10:44:26 »
Arkadaslar biz bunlari tesir etmezsek hem kisitli butcemizen harcadığımız paralar hemde emegimiz gidiyor bunlari ben pepsiyede sikayet ettim olmadi bu carrefour da oluyor hala inat edip bu kampanya sekline devam ediyorlar gelin burda bir plan yapalim ve yaptiklari hile hurmadan icabinda is emniyete gidecekse oraya vardiralim.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #42 : 04 Aralık 2016, 11:07:40 »
Arkadaşlar bu tarz çekilişlere katılmayı ben hobi olarak görüyorum. Yoğun tempoda çalışıyorum, yıllardır forumdayım.

Ev hanımı olup çoluğuna çocuğuna ek gelir olarak bakan var, öğretmen, memur arkadaşlar var onlar bütçesine katkı sağlıyor, genç arkadaşlar hayal ettikleri araba, telefona kavuşmak için katılıyor.

Burada istatistik, olasılık hesaplarıyla ciddi bütçeler ayırıp çokça kazanan arkadaşlar var. Peki bizim itirazımız kime ?

- 1-2 ürün alıp 100 lerce kuponu el altından alan arkadaşlara itiraz ediyoruz biz. Ne diyoruz, Carrefour'da silip süpüren o arkadaşlar neden diğer çekilişlerde görünmüyor diyoruz.

- Bazen de ürünler bozulmadan toptancılar ürünleri süpürüp şifreleri alıyor, ürünleri geri paketliyorlar. Çekiliş oluyor, kazanan belli oluyor sonra bakkala markete veriyorlar. Orada bakıyorsun şirket kurmuşlar, kooperatif çalışmış. Bu arkadaşların yaptığını tenezzür etse herkes yapar. Buna da itiraz ediyoruz ama tespiti sor, adam fişli faturalı işlem yapmış. İtiraz edecek olamazsın belgeli, doğru işlem. Ürünü almış mı, almış. MPİ ye de gitsen sonrası beni ilgilendirmez der. Doğru prosedürle işlem yapılmış buna yapacak birşey yok. Bunlar nelerde mi oldu ? Söyleyeyim ; Eczacıbaşı 8x4 deodorant, Blendax şampuan, Dimes meyve suyu. Ürün açmadan dış ambalajdan şifreler bile çalındı.

Biz ancak 1-2 ürün alıp 100 lerce kuponu çalanlara itiraz edebiliriz. Hakkını da ararken ikili münakaşadan uzak durmanızı öneririm. Zira zaten moderatörler de ben de zaten bunu yapanları biliyoruz. Bariz her kampanya sonucunda bu arkadaşlar çarşaf çarşaf tüm sülale kazanıyorlar. Soyad vs. vermeden sonuçları takip edenler de zaten biliyor. Biz burada ancak Carrefour'u, tanıtım şirketlerini uyarabiliriz. Tanıtım şirketleri de fiş fatura no ve tarihi kayıt almaya başladılar. Neyi sorguladıklarını bilmiyorum, belki itiraz geliyorsa alışveriş tutarı ve katılım sayısını sorguluyorlardır. Onu da bilmiyorum.

Change.org u neden söyledim ? Bireysel mail atmalarla olmayacak, sanal imzayla rahatsız olanların sayısı ortaya çıksın diye dedim. Neticede Carrefour muhattap alınarak açılırsa 120 kişi bu kampanyayı imzaladı diye ortaya çıkar. 

Carrefour'da en çok çekiliş yapanlar kimler ? Unilever, P&G, Hayat Kimya, Fritolay-PepsiCo, Coca Cola. Bu uluslararası firmalar eminim ki hediyenin kime çıktığını bile umursamıyor. Onların önemsediği katılım sayıları. Zira onların esas amacı ürün satışlarının artması. Bu firmaları görmüyoruz bile, çekiliş tanıtım şirketi herşeyi üstleniyor.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı entryka

• Usta Kampanyacı
  • Valar Dohaeris
« Yanıtla #43 : 04 Aralık 2016, 22:49:55 »
Ben artik carrefourun yaptığı hic bir kampanyaya katılmıyorum.Gratis sistemi gibi olmali alisveris kampanyaları
« Son Düzenleme: 04 Aralık 2016, 22:55:41 Gönderen: entryka »

Çevrimdışı alucra

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #44 : 16 Aralık 2016, 19:02:26 »
Çekilişe katılmadım 4 tane kart vardı elimde vaz geçtim katılmaktan
"Kaybettiklerim arasında en çok aklımı özlüyorum."

Mark Twain

Çevrimdışı iphonex

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #45 : 16 Aralık 2016, 19:12:22 »
Çekiliş 21.12.2016 SAAT: 10:30’da Mucize Tanıtım ve Organizasyon Hizmetleri Ltd. Şti. Toplantı Salonu, Eski Osmanlı Sk. No:10/5 Mecidiyeköy-Şişli / İstanbul adresinde yapılacaktır. 

Çekilişi izlemeye gidecek varmı gerçi boşuna izlemeye gidilmez kimin kazanacagı belli ama insan ginede merak ediyor

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #46 : 16 Aralık 2016, 19:23:19 »
Katılmadım buna da ama katılan çok var.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı 3333iga

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #47 : 16 Aralık 2016, 19:46:31 »
bu sefer araba benim.40 katılım ile alacağız inşallah.gerçek araba olmadığı için bana çıkma ihtimali yüksek. :) :) :)

Çevrimdışı iphonex

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #48 : 16 Aralık 2016, 19:53:24 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bu sefer araba benim.40 katılım ile alacağız inşallah.gerçek araba olmadığı için bana çıkma ihtimali yüksek. :) :) :)

yarışalım bende 67 katılım yaptım :) :) :)

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #49 : 16 Aralık 2016, 19:55:57 »
Bu kadarcık katılımla şansa bırakmışsınız işinizi ...
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...