0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu adres kısmına filiz makarna da yazıyor muyuz yoksa sadece P.K. 10 diye mi başlayacak?
bugun yolladım yarın oraya varıcakmış bakalım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugun yolladım yarın oraya varıcakmış bakalım o nasıl oluyomuş:) bana 1 hafta 10 gün dediler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugun yolladım yarın oraya varıcakmış bakalım o nasıl oluyomuş:) bana 1 hafta 10 gün dedilertakip numarasından bakıyorum vardımı diye verilen makbuz fişinde ön görülen varış tarihi 14 aralık 2016 yazıyorda istanbuda oturuyorum olmazsa bile 22 aralık 2016 tarihine vaktimiz var giderse çekilişe katılmış oluruz ve ben Alıcı ismine Barilla A.Ş yazdım Adrese P.K.10 34387 Macidiyeköy / İSTANBUL yazdım gönderdim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugun yolladım yarın oraya varıcakmış bakalım o nasıl oluyomuş:) bana 1 hafta 10 gün dedilertakip numarasından bakıyorum vardımı diye verilen makbuz fişinde ön görülen varış tarihi 14 aralık 2016 yazıyorda istanbuda oturuyorum olmazsa bile 22 aralık 2016 tarihine vaktimiz var giderse çekilişe katılmış oluruz ve ben Alıcı ismine Barilla A.Ş yazdım Adrese P.K.10 34387 Macidiyeköy / İSTANBUL yazdım gönderdimsiz kargo olarak mı yolladınız o zaman? bana hiç bir şey vermediler ve posta kutusuna normal posta olarak gider dediler sadece
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugun yolladım yarın oraya varıcakmış bakalım o nasıl oluyomuş:) bana 1 hafta 10 gün dedilertakip numarasından bakıyorum vardımı diye verilen makbuz fişinde ön görülen varış tarihi 14 aralık 2016 yazıyorda istanbuda oturuyorum olmazsa bile 22 aralık 2016 tarihine vaktimiz var giderse çekilişe katılmış oluruz ve ben Alıcı ismine Barilla A.Ş yazdım Adrese P.K.10 34387 Macidiyeköy / İSTANBUL yazdım gönderdimsiz kargo olarak mı yolladınız o zaman? bana hiç bir şey vermediler ve posta kutusuna normal posta olarak gider dediler sadece Bana oradaki kız dedi 1 hafta uğraştırır posta kargo İle yollayın hem daha hızlı gider dedi aynı yere gidiyor 2. Türlü dedi tamam dedim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugun yolladım yarın oraya varıcakmış bakalım o nasıl oluyomuş:) bana 1 hafta 10 gün dedilertakip numarasından bakıyorum vardımı diye verilen makbuz fişinde ön görülen varış tarihi 14 aralık 2016 yazıyorda istanbuda oturuyorum olmazsa bile 22 aralık 2016 tarihine vaktimiz var giderse çekilişe katılmış oluruz ve ben Alıcı ismine Barilla A.Ş yazdım Adrese P.K.10 34387 Macidiyeköy / İSTANBUL yazdım gönderdimsiz kargo olarak mı yolladınız o zaman? bana hiç bir şey vermediler ve posta kutusuna normal posta olarak gider dediler sadece Bana oradaki kız dedi 1 hafta uğraştırır posta kargo İle yollayın hem daha hızlı gider dedi aynı yere gidiyor 2. Türlü dedi tamam dedimbilsem ben de öyle yollardım.. kısmet