Ben de fazla yiyecek almayacağı için çekmeceli olmasın diye düşündüm siz çekmeceli mi tavsiye ediyorsunuz
Ben de fazla yiyecek almayacağı için çekmeceli olmasın diye düşündüm siz çekmeceli mi tavsiye ediyorsunuz
Sandık tipi daha güvenli kapak açık kalma sorunu yok. Daha az elektrik tüketiyor. Fakat altta kalan ürünleri almak zor işte. O yüzden sanki çekmeceli daha iyi gibi.
Çekmeceli rahat sandık tipi ise daha hacimli böyle olunca karar vermek zor
Çekmecelilerin hacmi çok mu küçük oluyor @sanko86 hacminin küçük olması nedeniyle sandık tipine yöneldim
Donmus paketlerin en altın bişey alırsanız tekrar aynı şekilde yerleştirmesi çok zor. O açıdan çekmeceliler çok daha kullanışlı. Ancak 3 çekmeceler çok küçük. Hatta normal bir buzdolabının derin dondurucusundan bile küçük. 5 veya 6 çekmeceli olanları tavsiye ederim.Hatta büyük bir buzdolabı ebadında olanlar var onlar ideal .
buzdolabı ebatlarında iri derin dondurucular için çok çekmeceli ama büro tipi bekar evi öğrenci evi gibi,yada az haneli evler için küçük ebattaki bir derin dondurucu alıyorsan sandık tipi olmalı. küçük derin dondurucuya birde çekmece eklersen çok az şey koyabilirsin içine. seninki küçük boy galiba sandık tipi alırdım ben olsam
Çekmecelilerin hacmi çok mu küçük oluyor @sanko86 hacminin küçük olması nedeniyle sandık tipine yöneldim
sandık tipi var bende epey malzeme alıyor ama altta kalanları almak için uğraş gerek ama dediğim gibi mennunum aslında.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin bunu almayı düşünüyorum ama annemin kolları kısa altlara yetişip alması zor olur bu ürün ile Altus un üç çekmeceli olanı arasında kaldım
Linkteki sanırım bizim kullandığımızın aynısı çok öyle abartılı derin değil. Fakat alttaki ürünü almak için üstündekileri bir kenara almak gerekiyor.Sonra nasıl oluyorsa her seferinde aynı şekilde yerleştirmeyi başaramadığımızdan ürünler fazlaymış gibi geliyor

Çekmeceli kullanmadığım için birşey diyemem ama sandık tipini avantajları:
1-daha fazla ürün alır
2-kapak açık kalma riski yok
3-çocuk vs kapağa erişim açma şansı az
Linkteki üründen bi sıkıntınız var mı gerçekten zor oluyor mu alttakileri almak