cumhuriyet nasıl
Genelde afyonda yiyorum ben yol üstünde.İyidir oda ama ben ikbali seviyom.
balıkesir e ugrarsanız yanturalı alın daaa sucuk yiyin.daha önceki yediklerimiz sucukmuydu dersiniz
Çıkışta sağda üretim tesisi içinde satışta var
Türkiyede yok ama genelde Almanyadan getirdikleri Ege Türk sucuğu çok iyi.Almanyaya gidip bi valizi ayıranlar biliyorum.
Nerde o eski kasap sucukları.Şimdiki kasapların ki bile bi acayip.Bu arada şahini ben sevemedim bir türlü , bi acayip geliyor bana içinde bi baharatı fazla gibi.en iyisi ikbal bana göre.Afyonun itimatı da seviyorum ama aynı adda baya farklı üreticisi var.Torkudan ise çok tat alamadık.Gurmeyi migrostan bi ara kampanyası varken almıştık idare ederdi.Polonezin acılısı idare eder, normaline ise bence gerek yok.
şahin zaten sucuk değil başka birşey o basmışlar baharatı o fazla dediğiniz şeyde sarımsak
Şahin sucuk Kayseri'de çok güçlü bir marka, her tarafta bayisi dolu. Ancak ben Şahin i samimi bulmuyorum, fiyat dusuk ama gramajı az. Maret, Torku 250 gr lık paketlerde satılırken Şahin Sucuk 180-200 gr paketlerde satılıyor. Şahin aslında digerlerine göre çok pahalı.
En iyisi cumhuriyet ama burda yoktu kardeşim eskişehirdn patlatmış cumhuriyet sucuğu
En iyisi cumhuriyet ama burda yoktu kardeşim eskişehirdn patlatmış cumhuriyet sucuğu
bende biraz önce cumhuriyet ce gurme aldım.Bizimkiler gurmeyi seviyor
Hopiden 10 lirayıda unutmayın.
Hopiden 10 lirayıda unutmayın.
nasıl olacak
100 liraya 10 hopi veriyor.