arkadaşlar ürünü paketini açtıktan sonra tüketene kadar nasıl saklanmasını tavsiye edersiniz acaba?
arkadaşlar ürünü paketini açtıktan sonra tüketene kadar nasıl saklanmasını tavsiye edersiniz acaba?
Bunlar açıldıktan sonra pek saklanmıyor dostum.
Tavsiye edilen tüketim tarihi 04.08.2017 olan bir ürün aldım ve içinden şifre çıktı. Kampanya başlayınca şifrenin çalışıp çalışmadığını göreceğiz.
Bahsettiğim şifreyle katılım başarılı oldu. Üründe kampanya görseli yoktu.
Bunlar açıldıktan sonra pek saklanmıyor dostum.
Teşekkür ederim
Metro buzlukta dondurma gibi dondurulup harika tüketiliyor. Ben öyle çok severdim lise yıllarında. Ama buzlukta dondurup çözülünce nasıl olur bilemiyorum. Denemeni tavsiye ederim.
Çekiliş süresi çok uzun. Tükettikçe katılmanı tavsiye ederim.
Novada Ataşehir MMM Migros'ta Ülker Çikolatalı Gofret, ALBENİ ve Metro 2,95 TL idi. Sadece Metro 5 li paketleri 2 paket kalmıştı. Diğer ürünler çakılı raflarda. 2 paket de üretim tarihi çekiliş tarihinde olmayanlar. Daha şimdiden çekiliş çalışmalarını sıkı tutanlar var benim gibi.
En fazla 100 katılım yaparım ben sanırım bu kampanyaya gerisi kısmet
Bunda kesinlikle hile yapamazlar, tekli değil de 5 li paketlerde olması da ayrı güzel. Güvenilir kampanya.
Bunda kesinlikle hile yapamazlar, tekli değil de 5 li paketlerde olması da ayrı güzel. Güvenilir kampanya.
peki sunu sorabilir miyim
Arka arkaya mi kodları girmek daha mantıklı yoksa farklı zamanlarda mi ?
peki sunu sorabilir miyim
Arka arkaya mi kodları girmek daha mantıklı yoksa farklı zamanlarda mi ?
bence arka arkaya göndermek daha mantıklı sonra kodlar farklı gunelrde giriyimd erken ya elektirik eksilir ya kapanır site mazallah yada şifreler elinizde kalır unuturusunuz