0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenzini nasıl alacağız?şimdi opete gitsek alabilirmiyiz?Kasaya gidince cep numaramdaki paro puanı kullanmak istiyorum diyorsun. Bi işlem yapıyor sana sms geliyor o kodu söylüyorsun.şimdi gitsem yapabilirmiyim?sms mi beklemek zorundayımKasiyer numarayı girince telefona onay kodu geliyor sms le. Yanında kazandığım numara olsun yeter.teşekkürler gidiyorum almayaBu arada paro sitesinden kontrol ettin mi puan yatmış mı diye. Sonra orda para ödemek zorunda kalma
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenzini nasıl alacağız?şimdi opete gitsek alabilirmiyiz?Kasaya gidince cep numaramdaki paro puanı kullanmak istiyorum diyorsun. Bi işlem yapıyor sana sms geliyor o kodu söylüyorsun.şimdi gitsem yapabilirmiyim?sms mi beklemek zorundayımKasiyer numarayı girince telefona onay kodu geliyor sms le. Yanında kazandığım numara olsun yeter.teşekkürler gidiyorum almaya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenzini nasıl alacağız?şimdi opete gitsek alabilirmiyiz?Kasaya gidince cep numaramdaki paro puanı kullanmak istiyorum diyorsun. Bi işlem yapıyor sana sms geliyor o kodu söylüyorsun.şimdi gitsem yapabilirmiyim?sms mi beklemek zorundayımKasiyer numarayı girince telefona onay kodu geliyor sms le. Yanında kazandığım numara olsun yeter.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenzini nasıl alacağız?şimdi opete gitsek alabilirmiyiz?Kasaya gidince cep numaramdaki paro puanı kullanmak istiyorum diyorsun. Bi işlem yapıyor sana sms geliyor o kodu söylüyorsun.şimdi gitsem yapabilirmiyim?sms mi beklemek zorundayım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenzini nasıl alacağız?şimdi opete gitsek alabilirmiyiz?Kasaya gidince cep numaramdaki paro puanı kullanmak istiyorum diyorsun. Bi işlem yapıyor sana sms geliyor o kodu söylüyorsun.
Benzini nasıl alacağız?şimdi opete gitsek alabilirmiyiz?
telefonuna sms gelen oldu mu? 19 ekime kadar kullanılması gerekiyormus ve bizim hala sms gelmedi. Telefon numarası paroya kayıtlı olmadığı için bakamıyorum. Kodu öğrenmenın yolu yokmudur?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintelefonuna sms gelen oldu mu? 19 ekime kadar kullanılması gerekiyormus ve bizim hala sms gelmedi. Telefon numarası paroya kayıtlı olmadığı için bakamıyorum. Kodu öğrenmenın yolu yokmudur?yakıt almadan önce marketdeki personele telefon numaranızı söyleyin. kontrol eder. yakıt olduğunu görür. yakıtı alırsınız. telefon numarasını girince size şifre o an gelecek. şifreyi söyleyip ödemeyi yapmış olacaksınız.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintelefonuna sms gelen oldu mu? 19 ekime kadar kullanılması gerekiyormus ve bizim hala sms gelmedi. Telefon numarası paroya kayıtlı olmadığı için bakamıyorum. Kodu öğrenmenın yolu yokmudur?yakıt almadan önce marketdeki personele telefon numaranızı söyleyin. kontrol eder. yakıt olduğunu görür. yakıtı alırsınız. telefon numarasını girince size şifre o an gelecek. şifreyi söyleyip ödemeyi yapmış olacaksınız.ben az önce bu şekilde aldım sorunsuz