0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Puan yatmış sms gelmedi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin den cep numarasıyla giriş yapınca orda puanı görebiliyorsun
Benzini nasıl alacağız?şimdi opete gitsek alabilirmiyiz?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenzini nasıl alacağız?şimdi opete gitsek alabilirmiyiz?Kasaya gidince cep numaramdaki paro puanı kullanmak istiyorum diyorsun. Bi işlem yapıyor sana sms geliyor o kodu söylüyorsun.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenzini nasıl alacağız?şimdi opete gitsek alabilirmiyiz?Kasaya gidince cep numaramdaki paro puanı kullanmak istiyorum diyorsun. Bi işlem yapıyor sana sms geliyor o kodu söylüyorsun.şimdi gitsem yapabilirmiyim?sms mi beklemek zorundayım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenzini nasıl alacağız?şimdi opete gitsek alabilirmiyiz?Kasaya gidince cep numaramdaki paro puanı kullanmak istiyorum diyorsun. Bi işlem yapıyor sana sms geliyor o kodu söylüyorsun.şimdi gitsem yapabilirmiyim?sms mi beklemek zorundayımKasiyer numarayı girince telefona onay kodu geliyor sms le. Yanında kazandığım numara olsun yeter.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenzini nasıl alacağız?şimdi opete gitsek alabilirmiyiz?Kasaya gidince cep numaramdaki paro puanı kullanmak istiyorum diyorsun. Bi işlem yapıyor sana sms geliyor o kodu söylüyorsun.şimdi gitsem yapabilirmiyim?sms mi beklemek zorundayımKasiyer numarayı girince telefona onay kodu geliyor sms le. Yanında kazandığım numara olsun yeter.teşekkürler gidiyorum almaya