1. Bu kampanya Yudum Gıda San. ve Tic. A.Ş. tarafından düzenlenmektedir.
2. Bu kampanya, 03.10.2016 (00:01) tarihinde başlayarak, 03.12.2016 (23:59) tarihinde sona erecektir.
3. Kampanya tarihleri arasında, Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin internet adresine girip Yudum ile ilgili bilgilendirmeleri inceleyip ad, soyad ve adres bilgileriyle birlikte kayıt olanlara bir çekiliş hakkı, ve siteye giriş yaptıkları her gün için bir çekiliş hakkı verilecektir. Kampanyaya katılım toplam 63 çekiliş hakkıyla sınırlıdır.
4. Kampanya sonunda 07.12.2016 tarihinde saat 11.00’da yapılacak çekilişle 5 kişi Arzum Çubuk Blender, 5 kişi Arzum Mio Lux Doğrayıcı, 5 kişi Arzum 24 cm tencere, 50 kişi 1 adet 1000ml Yudum Kızartma Ustası, 1 adet Kevgir ve 1 adet 8 GB USB bellekten oluşan set ikramiyesi kazanacaktır. Çekiliş sonuçları 09.12.2016 tarihinde Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin sayfası üzerinden açıklanacaktır.
5. Katılımcıların ödül kazanabilmeleri için kayıt bilgilerini doğru ve eksiksiz olarak doldurmuş olmaları gerekmektedir. Yanlış beyan edilen bilgiler nedeniyle Yudum Gıda San. ve Tic. A.Ş. sorumlu tutulamaz. Kazanan talihliler ile uygulama sayfasındaki form alanına bıraktıkları bilgiler üzerinden iletişime geçilecektir.
6. Katılımcıların ödüllerini alabilmeleri için ad, soyad ve doğum tarihini bildiren geçerli bir kimlik (nüfus cüzdanı, ehliyet) ibraz etmeleri zorunludur.
7. Kampanya için hizmet veren firmaların çalışanları (Dwarf Planet, Yeni Markera) ve 1. derece yakın akrabaları, Yudum çalışanları kampanyaya katılamaz. Katılıp kazansalar dahi kendilerine ödül verilmez.
8. Kampanya kapsamında verilecek tüm ödüllerin satın alınması ve gönderilmesi esnasında ortaya çıkabilecek herhangi bir gecikme ve/veya sorundan Yudum Gıda San. ve Tic. A.Ş. sorumlu tutulamaz.
9. “Kızartma Ustası” kampanyası, hiçbir şekilde kamu düzenini bozucu, genel ahlaka aykırı, başkalarını rahatsız ve taciz edecek şekilde, yasalara aykırı bir amaç için ve başkalarının fikri ve telif haklarına tecavüz edecek şekilde kullanılamaz.
10. “Kızartma Ustası” kampanyası kullanıcıları, proje sayfalarının çalışmasına müdahale etmek veya müdahaleye teşebbüs etmek amacıyla herhangi bir alet, yazılım veya araç kullanmayacaklarını, uygulamaya yetkisiz olarak bağlanmayacaklarını ve işlem yapmayacaklarını, diğer internet kullanıcılarının yazılımlarına ve verilerine izinsiz olarak ulaşmayacaklarını veya bunları kullanmayacaklarını kabul ederler. Aksi takdirde Yudum Gıda San. ve Tic. A.Ş.’nin bu nedenle kamu kurumlarına ve/veya üçüncü şahıslara ödemek zorunda kaldığı her türlü tazminat ve/veya idari/adli para cezaları için kullanıcıya aynen rücu edilir.
11. Yudum Gıda San. ve Tic. A.Ş.’nin her zaman, tek taraflı olarak uygulama yayınını sürekli veya geçici olarak durdurma hakkı vardır. Yudum Gıda San. ve Tic. A.Ş., katılım koşullarının tamamında ve ödüllerde herhangi bir uyarı olmaksızın değişiklik yapma hakkına sahiptir. Değişiklikler, bu sayfada ilan edilir edilmez yürürlüğe girmektedir. Uygulamaya yapılan her yeni girişte, kullanıcılar, uygulamanın mevcut ve yenilenmiş katılım şartlarını kabul etmiş sayılırlar.
12. Yudum Gıda San. ve Tic. A.Ş., bu yarışmaya katılım esnasında, yarışmacıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan dolayı (internet hızının düşük olması, bağlantının kopması vb.) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
13. Yudum Gıda San. ve Tic. A.Ş., kişisel bilgilerin gizli tutulması konusunda gerekli tedbirleri almaktadır. Gerekli bilgi güvenliği önlemlerinin alınmasına rağmen sisteme düzenlenecek saldırılar sonucunda bu bilgilerin zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi Yudum Gıda San. ve Tic. A.Ş.’nin sorumluluğunda değildir.
14. Kullanıcılar, Yudum Gıda San. ve Tic. A.Ş.’ye, işbu yarışma süresince ve sonrasında, tüm ürünleriyle ilgili tanıtım amaçlı sms, e-posta gönderme, bilgi teyidi için telefon ile arama ve genel içerikli sms ve e-posta vb. göndermelerine izin verdiklerini beyan ve kabul ederler.
15. Yudum Gıda San. ve Tic. A.Ş., uygulamada öngörülmemiş açıklar yoluyla kurallara aykırı olduğunu tespit ettiği bir katılımı geri çevirme ve haksız rekabete yol açan kullanıcıyı diskalifiye etme yetkisine sahiptir. Yudum Gıda San. ve Tic. A.Ş. bu kişi ve/veya kişiler hakkında yasal işlem başlatma hakkını saklı tutar.
16. Kampanyaya sadece bireysel kullanıcılar katılabilir. Bir kurum, kuruluş, topluluk ya da internet sitesi adına/adıyla kampanyaya katılan kullanıcılar ödül kazanamaz ve kesinlikle hak iddia edemezler
17. Kazanılan ödül nakde çevrilemez, değiştirilemez ve başka bir kişiye devredilemez.
18. Bu kampanya Yudum Gıda San. ve Tic. A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi’nin 30.09.2016 tarihli ve 58259698-255.05.02/2313-7284 sayılı izni ile kapsamı dışında düzenlenmiştir.
19. “Kızartma Ustası” uygulamasına katılanlar yukarıda belirtilen kampanya şartnamesini kabul etmiş sayılırlar. Kampanya şartları ile ilgili ihtilaflarda İstanbul Çağlayan Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkili olacaktır.