Gönderen Konu: Fitmin Türkiye Facebook sayfasından dilediği 10kg ve 15kg köpek maması veriyor  (Okunma sayısı 792 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mayhem

• Acemi Kampanyacı
  • **
    • Saitoglu.com
Veterinerimin tavsiyesi ile evdeki 3 kedime mamalarından verdiğim için takip ediyorum kendilerini, biraz önce bir kampanya başlatmışlar.

Facebook sayfası: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

"Kalitemiz ile tanışmak isteyenlere sürprizimiz var! #FitminTürkiye #NeYedirdiğimiBiliyorum Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Bu fotoğrafı beğenip profilinde paylaştıktan sonra yorum olarak "Katıldım." yazan 2 şanslı takipçimiz bizden can dostuna dilediği 10KG kedi veya 15KG köpek maması kazanıyor. Üstelik Twitter (bkz: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin) sayfamızdan da takip edip, retweetleyen takipçimiz şansını 2 kat arttırıyor!

Unutmayın, paylaşımınızı gizlilik bölümünden 'herkese açık' yapmanız ve sayfamızı beğenmeniz gerekiyor.

Yarışma şartlarımız için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin"

Burada da durmasında fayda var  ;D
« Son Düzenleme: 22 Eylül 2016, 16:32:35 Gönderen: Mayhem »

Çevrimdışı Mayhem

• Acemi Kampanyacı
  • **
    • Saitoglu.com
Twitter'dan da katılınca 2 kat şans artıyormuş bu şekilde güncellediler bilginize 8)

Çevrimdışı Mayhem

• Acemi Kampanyacı
  • **
    • Saitoglu.com
31 Ekim'e kadar devam ediyor arkadaşlar bilginize  :o