0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvar mı forumdan kazanan ?tebrikler bu aradavar tabi olmaz mı ben kazandım hemde tek çubuk ile
var mı forumdan kazanan ?tebrikler bu arada
küçük çocuk gördüm bi tane mardinden katılmış sanırım şifre çoğaltıcı mı ne kullanıyorlar onlar çubuk gösteremeyecekleri için eleniryedeklere şans gelir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinküçük çocuk gördüm bi tane mardinden katılmış sanırım şifre çoğaltıcı mı ne kullanıyorlar onlar çubuk gösteremeyecekleri için eleniryedeklere şans gelir ya artık işin tadı kaçıyor resmen.Yazıktır.Günahtır.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinküçük çocuk gördüm bi tane mardinden katılmış sanırım şifre çoğaltıcı mı ne kullanıyorlar onlar çubuk gösteremeyecekleri için eleniryedeklere şans gelirBu durumu Algida ya iletmek gerek aslında yapılan bir nevi sahtekarlık suçuna giriyor. Çocuklar nasıl böyle bir şeye kalkışmış ona çok şaşırdım yönlendiren yetişknler vardır büyük ihtimalle yaşları 18 altı olunca ödül kazanamayacaklarına göre başka bir sistem vardır. Ödül kazanalınca çubuk isteniyor ama büyük ihtimalle 1 adet çubuk satın alıp onu saklamışlardır bunu planlayanlar.