Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
Arkadaşlar merhaba.Benim 2008 yılında açtığım bir blogum vardı.Bu blogumu kampanya blogu şekline getirmek istiyorum.
Beni izlemeye alıp desteklerseniz sevinirim.
İzlemeye alan dostlara şimdiden teşekkür ederim. 
17.izleyicinim benide izleyin ya
Kayit olun veya
giris yapin
18 oldunuz:)
Daha çok yolum var..Teşekkürler.
ilgilenen arkadaşlar listeye benim blogumuda eklermisiniz
Kayit olun veya
giris yapin
Arkadaşlar merhabalar moda, kampanya kendin yap kendin üret bir çok farklı konunun olduğu bloguma herkesi beklerim.İzleyici sayım biraz daha artarsa kampanya yapmayı düşünüyorum lütfen destekleyin.
İzlemeye alan arkadaşlar izlediğini belirtirlerse sitede, ben de o arkadaşları izlemeye alırım böylelikle birbirimizi desteklemiş oluruz.
Teşekkürler : Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Arkadaşlar merhabalar moda, kampanya kendin yap kendin üret bir çok farklı konunun olduğu bloguma herkesi beklerim.İzleyici sayım biraz daha artarsa kampanya yapmayı düşünüyorum lütfen destekleyin.
İzlemeye alan arkadaşlar izlediğini belirtirlerse sitede, ben de o arkadaşları izlemeye alırım böylelikle birbirimizi desteklemiş oluruz.
Teşekkürler : http://nurunyeri.blogspot.com/
hayırlı olsun yeni bloğunuz ilk açtığımda kendi bloğum sandım temamız aynı..
Kayit olun veya
giris yapin
Teşekkür ederim blogumu açalı biraz zaman oldu ama şimdi daha çok üstüne düşüp hergün birşeyler ekliyorum.
Moda ,kampanya,d.i.y, bir çok konu mevcut blogumda ilgilenen arkadaşları beklerim...
Kayit olun veya
giris yapin
arkdaşlar bende en sonunda blog açmaya kaar verdim henüz pek bişe yok çok acemiyim henüz hepinizi beklerim
Kayit olun veya
giris yapin