Bu aralar çok yoğundum, unuttuklarımı izlemeye alacağım.Sizleri de ben izleyici olarak görmekten mutluluk duyarım..
benide izleyin yahuu
hatta kampanyamada katılıın
sen beni izlemeye almamışsın amaa
Bu aralar çok yoğundum, unuttuklarımı izlemeye alacağım.Sizleri de ben izleyici olarak görmekten mutluluk duyarım..
benide izleyin yahuu
hatta kampanyamada katılıın
sen beni izlemeye almamışsın amaa 
Canım almam mı alacağım, bu aralar yoğundum, işten de izlemeye alınmıyor, akşam ilk işimsin evde:)
Ayşecim
12. oldum bende sorun vardı daha doğrusu nette sorun vardı izlenmiyordu şimdi oldu
sana şey diyecektim birde izle butonun arada kalıyor en üste alsan daha rahat gözükür bence:)benimki sadace tavsiye yanlış anlama oldumu tatlım
Ayşe, Lerzan,Adige izlemeye aldım sizleri..Ne güzel blog temalarınız, ben de kafama göre bir tema bulamadım ona yanarım.
Ayşecim
12. oldum bende sorun vardı daha doğrusu nette sorun vardı izlenmiyordu şimdi oldu
sana şey diyecektim birde izle butonun arada kalıyor en üste alsan daha rahat gözükür bence:)benimki sadace tavsiye yanlış anlama oldumu tatlım
istersen ben sana yardımcı olurum bu konuda
Ayşecim
istersen ben sana yardımcı olurum bu konuda
nasıl alıcam

çok sevinirim yardım edersen...
Tasarıma tıkla canım izle kısmını en üste sürükle.
aslında çok uzun zamandır (1 yıl kadar) forumunuzu ziyaretçi olarak seyrediyorum.fazla birşey kazanamadım genelde gelenler numune oldu (: ama buda sayenizde oldu.birkaç blog denemesi yapmıştım ama hiç izleyicim olmadığı için silmiştim.burada ne kadar yaratıcı olduğunuzu gördüm ve bende bir blog açmak istedim.bloğumda bende çalışma yapmak istiyoırum ama nerden başlicamı bilemedim.yardım edersiniz diye düşündüm.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin