0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin'Yeni blog açtım ' konusu açmak yasak..bundan haberim yoktu nerrede yazıyor acaba?
'Yeni blog açtım ' konusu açmak yasak..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbunda nasıl arkadas olunuyo acaba sen blogcu acmıssın bir tanede blogspot açtım şimdi umarım becerebilirim Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bunda nasıl arkadas olunuyo acaba sen blogcu acmıssın
blog konusunda acemiyim kusura bakmayın kuraldan haberim yoktu bir daha tekrarlamam söz Normalde blog kampanyalarına pek katılmıyorum ve blog açmayı düşünmüyordum ama buradaki arkadaşların o kadar güzel blogları varki özenip açtım bende inşallah hayırlısı olur walla nasıl yapılıyor bilmiyorum ama bende diğer arkadaşlar gibi blogumdan ilerleyen zamanlarda sizlere birşeyler kazandırmak isterim glh_n tekrar kusura bakma seni ugrastırmak istemezdim canım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinblog konusunda acemiyim kusura bakmayın kuraldan haberim yoktu bir daha tekrarlamam söz Normalde blog kampanyalarına pek katılmıyorum ve blog açmayı düşünmüyordum ama buradaki arkadaşların o kadar güzel blogları varki özenip açtım bende inşallah hayırlısı olur walla nasıl yapılıyor bilmiyorum ama bende diğer arkadaşlar gibi blogumdan ilerleyen zamanlarda sizlere birşeyler kazandırmak isterim glh_n tekrar kusura bakma seni ugrastırmak istemezdim canım Önemli değil zaten mesajımı yanlızca senin için yazmadım Yeni blogun tekrar hayırlı olsun linkini ilk sayfaya ekledim ama blogspot olanı ekledim herkesin blogspot ya izlenmesi daha rahat olur diye. Eğer iki blogunuda devam ettirmek istiyorsan diğerinin linklini de ekleyebilirim