0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu aralar çok yoğundum, unuttuklarımı izlemeye alacağım.Sizleri de ben izleyici olarak görmekten mutluluk duyarım..benide izleyin yahuuhatta kampanyamada katılıın
Bu aralar çok yoğundum, unuttuklarımı izlemeye alacağım.Sizleri de ben izleyici olarak görmekten mutluluk duyarım..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu aralar çok yoğundum, unuttuklarımı izlemeye alacağım.Sizleri de ben izleyici olarak görmekten mutluluk duyarım..benide izleyin yahuuhatta kampanyamada katılıınsen beni izlemeye almamışsın amaa
Ayşecim12. oldum bende sorun vardı daha doğrusu nette sorun vardı izlenmiyordu şimdi oldusana şey diyecektim birde izle butonun arada kalıyor en üste alsan daha rahat gözükür bence:)benimki sadace tavsiye yanlış anlama oldumu tatlım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAyşecim12. oldum bende sorun vardı daha doğrusu nette sorun vardı izlenmiyordu şimdi oldusana şey diyecektim birde izle butonun arada kalıyor en üste alsan daha rahat gözükür bence:)benimki sadace tavsiye yanlış anlama oldumu tatlımistersen ben sana yardımcı olurum bu konuda
Tasarıma tıkla canım izle kısmını en üste sürükle.