Gönderen Konu: Filiz Makarna Vestel Beyaz Eşya Çekilişi  (Okunma sayısı 12437 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kömürcüismail

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Filiz Makarna Vestel Beyaz Eşya Çekilişi
« Yanıtla #30 : 04 Ekim 2016, 01:43:33 »
zarfın içine 5 10 paket konsa ne olur düşünelim zaten ajansta çuval çuval mektuplar gelicek angarya 1 tane listeye yazar geçerde çuval çuval elemanlar şimdiden papazı buldu valla arkadaşlar ayrı ayrı yollayın derim makarna paketini katlayın 1 gece önceden ansiklopedi arasına koyun incecik çıksın mektup zarfına koyun içinede minik kagıda okunaklı ad soyad adres yazın el yazısı yazmayın kimse okuyamaz güme gider aşırı itina gösterin şans işi çogu mektup postada takılıcak 1 hafta kala yollayanlarınki ulaşmayacak belkide semt postaneleri mahalle ptt leri ilçe merkez ptt lere baglı kargo mektup bekletiliyor cuma verirsin pazartesi salı çıkar erkenden katılımlarınızı yapın mecidiyeköy pk diyor mecidiyeköyden verirseniz yakın olanlar anında kutuda o zaten diger illerde oturanlar son günlere kalmayın erkenden yollayın 90 lı yıllarda bu şekilde çok hediye kazanmış abiniz olarak söylüyorum şansınız var abanın bu kampanyaya

Çevrimdışı mierda

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #31 : 04 Ekim 2016, 17:38:23 »
ben bugün zarfta bi tane yolladım bakalım. Hayırlısı. Bi hafta sonra arasam ajans ulaştığına dair bilgi verir mi acaba?

Çevrimdışı iphonex

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 04 Ekim 2016, 18:38:58 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben bugün zarfta bi tane yolladım bakalım. Hayırlısı. Bi hafta sonra arasam ajans ulaştığına dair bilgi verir mi acaba?

ptt den yolladıysanız size bi fiş vericek o fiş ile sorguluyacaksınız kargonuz yada postanız istediginiz yere ulaştımı diye

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 04 Ekim 2016, 19:20:35 »
makarnanın fişini içine koyduğumuz için fişteki makarna kadar paket koymamız gerekmezmi
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı iphonex

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 04 Ekim 2016, 20:05:10 »
makarnanın fişini içine koyduğumuz için fişteki makarna kadar paket koymamız gerekmezmi

1 pakete 1 fişte olabilri 1 fişe 4 5 pakette oalbilri fişte 6 filzi makarna zarfta 1 paket ve fiş olsada olur sorun olmaz

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #35 : 04 Ekim 2016, 20:23:20 »

ptt den yolladıysanız size bi fiş vericek o fiş ile sorguluyacaksınız kargonuz yada postanız istediginiz yere ulaştımı diye

taahhütlü yollarsanız o şekilde takibi mümkündür.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı yesilyayla

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #36 : 04 Ekim 2016, 20:43:26 »
Posta yoluyla değilde zarfları adrese biz teslim etsek olmazmı.seneler önce haribo vardı buna benzer.

Çevrimdışı piacio

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 04 Ekim 2016, 21:01:39 »
Posta yoluyla değilde zarfları adrese biz teslim etsek olmazmı.seneler önce haribo vardı buna benzer.
Almanya gezisi  ve motosiklet veriyordu değilmi? galiba 60 paket göndermiştim ve hava almıştım. size bir şey çıktımı ondan?

Çevrimdışı edemir48

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #38 : 04 Ekim 2016, 21:13:32 »
Paris Disneyland gezisiydi o. 10 Katılımla gezi de asildik. Bazı nedenlerden dolayı çok istememize rağmen gidemedik. 2 adet mp3 çalar da kazanmıştık. Bu arada Filiz makarna ambalajını 10 tanesini büyük bir zarfa koyup iletişim bilgileriyle normal postayla 4 tl ye gönderdik..Daha ekonomik..
 :( :( :( 

Çevrimdışı yesilyayla

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 04 Ekim 2016, 21:16:40 »
Almanya gezisi  ve motosiklet veriyordu değilmi? galiba 60 paket göndermiştim ve hava almıştım. size bir şey çıktımı ondan?

Kazanamamıştım piacio