Gönderen Konu: Pınar Kido Uzay Macerası  (Okunma sayısı 3879 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kalekale

• Deneyimli Kampanyacı
Pınar Kido Uzay Macerası
« : 09 Eylül 2016, 12:15:00 »
Çekiliş kampanyası, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 02.08.2016 tarih ve 52739871-255.01.02/1889-6193 sayılı izniyle düzenlenmiştir.

01.9.2016 (Saat: 00:01) – 15.11.2016 (saat: 23:59) tarihleri arasında Türkiye genelindeki tüm satış noktalarından 6’lı Pınar Kido süt ürününden satın alarak, paket dış ambalajının iç yüzeyindeki dışarıdan görünmeyen özgün katılım şifresini Pınar Süt Mamulleri Sanayii A.Ş.’ye ait olan Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin (ücretsiz) adresli web sayfasında şifre, ad/soyad, adres, telefon, fiş/fatura no ve fiş/fatura tarihi bilgilerini eksiksiz kaydeden kişilere her bir şifre için 10 çekiliş hakkı verilecektir. Çekiliş sonucunda 5 kişiye Uzay Kampı seyahati ve 25 kişiye Bushman 76-700 aynalı model teleskop ikramiye olarak verilecektir.

MPİ yetkilisi ve Noter huzurunda yapılacak çekiliş, 18.11.2016 saat:11:00’de Birikim Pazarlama Toplantı Odası, Ahi Evran Caddesi Ata Center Kat:G2 Maslak İstanbul adresinde halka açık olarak yapılacaktır. Çekiliş sonuçları, 20.11.2016 tarihinde Akşam Gazetesi’nde ilan edilecektir.

Kampanyaya, Pınar Süt Mamulleri San. A.Ş. ve Birikim Pazarlama ve İletişim Hiz. A.Ş. çalışanları ve 18 yaşından küçükler katılamaz. Katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilmez. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin internetten sitesinden katılım ücretsizdir. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin internet katılımında şifre, ad, soyad, adres, fiş/fatura tarih ve numarası bilgilerinden herhangi birinin eksik olması halinde çekiliş hakkı verilmeyecektir. İkramiye tesliminde fiş/fatura ve paket dış ambalajının iç yüzeyindeki dışarıdan görünmeyen özgün katılım şifre ibrazı zorunlu olacaktır. Paket dış ambalajının okunabilir şekilde saklanması katılımcının sorumluluğunda olacaktır. Mükerrer şifreler elenerek ilk gönderilen şifre kabul edilecektir. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Uzay Kampı seyahat ikramiyesi talihli ile birlikte (7-11 yaş arasındaki bir çocuk ve bir yetişkin) 2 kişiliktir. Seyahat ikramiyesini talihliden başkası kullanamaz, devredemez ve nakite çeviremez. Seyahat İzmir’de başlayıp, İzmir’de biter. İzmir’e kadar ulaşım ve ekstra harcamalar talihliye aittir. Seyahat ikramiyesi 28.2.2017 tarihine kadar kullanılmalıdır. ÖTV ve KDV haricinde oluşabilecek tüm masraf ve yasal yükümlülükler ikramiye kazanan talihliye aittir.

Çevrimdışı derdesxa

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Pınar Kido Uzay Macerası
« Yanıtla #1 : 10 Eylül 2016, 11:16:34 »
katılalım bakalım teleskop çıkarsa çok iyi olur

Çevrimdışı seferkolsuz

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 15 Eylül 2016, 13:27:17 »
KİPA'DAN PINAR KİDO UZAYI KEŞFET 6'LI PAKETİNDEN 2 ADET ALDIM PAKET AMBALAJ ÜRÜNÜ ARKASINDAN ŞİFRE ÇIKMADI? BU ŞEKİLDE ŞİFRE ÇIKMAYAN VAR MI BAŞKA?

Çevrimdışı iphonex

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 19 Eylül 2016, 21:48:55 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
KİPA'DAN PINAR KİDO UZAYI KEŞFET 6'LI PAKETİNDEN 2 ADET ALDIM PAKET AMBALAJ ÜRÜNÜ ARKASINDAN ŞİFRE ÇIKMADI? BU ŞEKİLDE ŞİFRE ÇIKMAYAN VAR MI BAŞKA?

bende aldım happy center dan 6 lı paket şifre çıkmadı

Çevrimdışı seferkolsuz

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #4 : 20 Eylül 2016, 00:10:23 »
carrefoursa da var kampanyalı ürünlerden.. birileri ambalajı açmış bakmış sanırım açıktı ambalaj ve şifre yoktu ben de almadım genel bi hata var sanırım.. pınar müşteri hizmetlerini arıyorum ulaşamıyorum..

Çevrimdışı hutti

• Usta Kampanyacı
  • Namaste
« Yanıtla #5 : 21 Eylül 2016, 12:53:26 »
Ben aldım , ambalajın üzerinde kampanya bilgisi var. şifreyi giriyorum, bigilerin kenarında yeşil çek isareti çıkıyor ama kampanyaya katıldınız falan gibi birşey çıkmıyor. Sayfa olduğu gibi duruyor. Sorun mu var acaba? Katılabilen oldu mu?
Kısmette varsa olur...

Çevrimdışı hutti

• Usta Kampanyacı
  • Namaste
« Yanıtla #6 : 21 Eylül 2016, 13:08:26 »
katılım yapabildiğimi hiç sanmiıyorum çünkü bilgi güncellemesi falan da yapamıyorum. Sayfada değişiklik olmuyor :(
Kısmette varsa olur...

Çevrimdışı macehh5

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 21 Eylül 2016, 14:19:59 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ben aldım , ambalajın üzerinde kampanya bilgisi var. şifreyi giriyorum, bigilerin kenarında yeşil çek isareti çıkıyor ama kampanyaya katıldınız falan gibi birşey çıkmıyor. Sayfa olduğu gibi duruyor. Sorun mu var acaba? Katılabilen oldu mu?

Evet iki gündür sorun var. aynen dediğiniz gibi oluyor. Daha önce girdiğim şifrelerden katılım hakkım hemen eklenmişti.

Çevrimdışı macehh5

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 23 Eylül 2016, 17:27:23 »
Sorun düzelmiş an itibariyle katılım sağlanıyor.

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 26 Eylül 2016, 14:13:38 »
bende uzayı keşfet almıştım kıpadan şıfre çıkmadı sanırım uzayı keşfetle uzay macerası baska bızım buralarda yok