Migrostaki kampanyaların %90 ına 10 yıldır katılırım çöp çıkmadı. Kazananlara soruyorum moneyclub üyelik bilgilerinizde bizden farklı olarak ne gibi bilgilerniz yüklü? Nereyi güncellemem lazım??
Migrostaki kampanyaların %90 ına 10 yıldır katılırım çöp çıkmadı. Kazananlara soruyorum moneyclub üyelik bilgilerinizde bizden farklı olarak ne gibi bilgilerniz yüklü? Nereyi güncellemem lazım??
farklı bir şey olduğunu zannetmiyorum
isim adres ve teliniz güncel olmalı
Bilgilerinizin eksik olup olmadığını müşteri hizmetlerinden kontrol edebilirsiniz
Tebrikler kazananlara güle güle kullanın filmler izledikçe güzel günleriniz olur inşşalh
tebrikler kazanan arkadaşlara
tebrikler arkadaşlar evde hala lipton dolu kaç gündür gelene gidene içiriyoruz yine bitmedi o kadar çok aldık ama çıkmamış nasip
tebrikler arkadaşlar evde hala lipton dolu kaç gündür gelene gidene içiriyoruz yine bitmedi o kadar çok aldık ama çıkmamış nasip
bizde de durum farksız

lipton, yörsan ayran, dimes go dolu ev
daha onlar bitmeden yenileri başlıyor
magnumlar yeni bitti şimdi de algida classics
firmalar durdurak bilmiyor
Eee tabii bizim gibi hakkıyla alıp katılan, bu işlere ciddi bütçeler harcayanlar oldukça kampanyalar devam eder
Kazanan arkadaşı canı gönülden tebrik ederim

seneledir bende Migros'tan birşey kazanamadığım için artık kampanyalarına katılmıyorum. Nedense çekiliş firması değişmeye başladı ve böyle güzel haberler alır olduk

bundan sonra yeni firmaların olduğu kampanyalara katılırım sanırım
kazanan arkadaşın yazdığı birşey dikkatimi çekti. Tamda ihtiyaç olduğu sırada çıktı demiş. Böyle olduğu zaman inanın kazanandan daha çok sefiniyorum. Allah ihtiyaç sahiplerine daha da iyilerini nasip etsin...
Hile hurda yapanlarda, yeni tanıtım ve organizasyon firmaları sayesinde azalırlar umarım.
Cevap için teşekürler. U2 kamoanyalarını bende ayırt edip katılmıyorum. Bu yeşim özgür kampanya evi adlı ajans yeni ve iyi galiba, inş migrostakiler bu ajansa verilir.
bana daha öncesinde U2'den de çıkmıştı
hatta babam bisiklette 9., TVde 5. yedekteyken sıra bile geldi
Şuana kadar kazandıklarımı oranlarsan en çok U2den çıktı diyebilirim