Gönderen Konu: Kredi kartım ile soruma bakar mısınız  (Okunma sayısı 1613 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lusnika

• Usta Kampanyacı
Kredi kartım ile soruma bakar mısınız
« : 27 Ağustos 2016, 15:06:18 »
Dün 500 tllik bir ödeme yaptım yaparken pos onaylanmadı diye hata verdi fakat telefonuma şu kadar taksite bölelim diye mesaj geldi bayan 2.kez çekti o zaman slibi verdi ve telefonuma tekrar taksite bölelim diye mesaj geldi bu durum kafama takıldı 2 kere 500 tl çekmemiştir değil mi

Çevrimdışı nesliyaren

• Usta Kampanyacı
  • Allah hikmeti dilediğine verir.
Ynt: Kredi kartım ile soruma bakar mısınız
« Yanıtla #1 : 27 Ağustos 2016, 15:19:17 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Dün 500 tllik bir ödeme yaptım yaparken pos onaylanmadı diye hata verdi fakat telefonuma şu kadar taksite bölelim diye mesaj geldi bayan 2.kez çekti o zaman slibi verdi ve telefonuma tekrar taksite bölelim diye mesaj geldi bu durum kafama takıldı 2 kere 500 tl çekmemiştir değil mi

aynısını ben de yaşadım. bende 2 kez çekilmişti ve kredi kartıma iade ettirene kadar çok uğraştım. internet şubeden ya da çağrı merkezinden kart hareketlerine bakıp; çift çekilmiş ise ödeme yaptığınız firma ile iletişime geçin
Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!

Çevrimdışı _emin

• Usta Kampanyacı
Ynt: Kredi kartım ile soruma bakar mısınız
« Yanıtla #2 : 27 Ağustos 2016, 21:13:46 »
kredi kartı işlemlerinizi kontrol ettirin. provizyonda bekleyen işlemlerde kalmış olabilir. eğer iki kere çekilmişse bankannıza alışverişin iki kere yapıldığını belirtip şubeden harcama itiraz formu doldurmanız gerekebilir. onlar firma ile görüşüp size geri dönerler
Toplumsal Değerlerimiz İçerisinde Yaşamaya Çalışıyorum Ama Yaşayamıyorum