Gönderen Konu: simonbolivar lastiğime güveniyorum kampanyası  (Okunma sayısı 41035 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
Ynt: simonbolivar lastiğime güveniyorum kampanyası
« Yanıtla #100 : 11 Aralık 2009, 01:32:21 »
E-posta adresiniz yanlış veya bu e-posta adresine kayıtlı üye bulunmuyor.

e ben bunu sabah aktive ettim ne demek ki bu şimdi.. şifremi unuttum diyorum yine olmuyor..
 ???
HeDoNisT !!

Çevrimdışı medusazuu

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #101 : 11 Aralık 2009, 11:37:38 »
sana başarılar dilerim ancak bi kaç arkadaş oylamada kopmuş gitmiş, özlem ve meltem yılmaz, cemil yeşil bide doğukan arkadaşlar açık ara önde. kolay kolay yakalanacak puanlar değil. 200 e yaklaşmışlar. onlardan çok daha güzel fotolar var bence(forumdan arkadaşlarımızında, forum dışı kişilerinde). ama yarışma tamamen arkadaşlarını örgütlemekle alakalı bir duruma döndü. açıkcası forumdakilere destek oldum ama forum dışı üyelerdende bir çok kişiye oy verdim, gerçekden güzel ve samimi fotolar koymuşlar, nedense şuan en baştaki arkadaşların fotosu bana pek hoş gelmedi, gülümse deniyor ama birinin kafası dönük (özlem arkadaşın), biri gülmemiş, birinin yüzünün yarısı şapkasından görünmüyor vs, sizce samimimi böyle fotolar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

oy lütfennnn :)
oy verenler lütfen öm atın, takip edemiyorum oy verenleri.

Çevrimdışı araZ87

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #102 : 11 Aralık 2009, 14:36:10 »

Eklendiği Tarih: 02.12.2009 12:23:05
Aldığı Oy: 124     
oy vermek isterseniz dileğime sizden tek ricam şu linke ufak bir dokunuş :) ve eğer beğenirseniz onaylam

Çevrimdışı armutadam

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #103 : 11 Aralık 2009, 14:50:33 »
sana başarılar dilerim ancak bi kaç arkadaş oylamada kopmuş gitmiş, özlem ve meltem yılmaz, cemil yeşil bide doğukan arkadaşlar açık ara önde. kolay kolay yakalanacak puanlar değil. 200 e yaklaşmışlar. onlardan çok daha güzel fotolar var bence(forumdan arkadaşlarımızında, forum dışı kişilerinde). ama yarışma tamamen arkadaşlarını örgütlemekle alakalı bir duruma döndü. açıkcası forumdakilere destek oldum ama forum dışı üyelerdende bir çok kişiye oy verdim, gerçekden güzel ve samimi fotolar koymuşlar, nedense şuan en baştaki arkadaşların fotosu bana pek hoş gelmedi, gülümse deniyor ama birinin kafası dönük (özlem arkadaşın), biri gülmemiş, birinin yüzünün yarısı şapkasından görünmüyor vs, sizce samimimi böyle fotolar.

aynen katılıyorum çok dandik fotolar gidiyor yazık..

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #104 : 11 Aralık 2009, 15:39:33 »
ben hala oy veremiyorum üye de olamadım galiba.. bişey anlamadım..bir yardım etseniz  :D
HeDoNisT !!

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #105 : 11 Aralık 2009, 16:39:19 »

aynen katılıyorum çok dandik fotolar gidiyor yazık..

site yönetimine mail attım ama pek ilgilenmiyorlar, ilgileniyoruz diyorlar ama malesef aynı ıp den verilen oylar silinmiyor.anlayacağınız kim daha çok üyelik açarsa yarışmayo o kazanacak gibi geliyor.Şubatın sonuna kadar 2000'li oylar olabilir. ama ben inatla üyelik açıp kendimi yükseltmicem, bakalım bu duruma sıte yönetimi ne zamana kadar musade edecek

Çevrimdışı dejaay

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • www.usbuzmani.com
    • USB aygıtlar hakkında herşey
« Yanıtla #106 : 11 Aralık 2009, 16:39:38 »
verdim..

Aldığı Oy: 125

Çevrimdışı mina

• Usta Kampanyacı
    • www.minakarenim.com
« Yanıtla #107 : 11 Aralık 2009, 16:42:38 »
126 oyla tıkanmıs bulunmaktayım  :(

bende bu kadar hızlı yukselişten rahatsızım.siteye kac kez mail attım siliyoruz diyorlar ama
silinen oya rastlamadım. bende simonbolivar gibi sahte uyelik acmayacagım. bakalım nereye kadar
gidecek bu yarısma izleyip gorecegiz  ???

Çevrimdışı mahsun72

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #108 : 11 Aralık 2009, 18:24:16 »
Aldığı Oy: 126  oyunu verdim inş kazanan sen olursun. :)

Çevrimdışı SachS

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #109 : 11 Aralık 2009, 22:26:47 »
bol şans
Aldığı Oy: 127